Workshop Aura’s zien en voelen

Aura’s zien en voelen

De natuur geeft ons wat we nodig hebben om aura’s te ervaren. De Workshop Aura’s zien en voelen staat volledig in het teken van het concreet gebruiken van je zintuigen om aura’s te zien en te voelen en de betekenis ervan te leren kennen. Een aura is een veelkleurig etherisch energieveld dat ons lichaam omhult. De Aura weerspiegelt je huidige gemoedstoestand en de staat waarin je geest én je lichaam zicht bevindt. Die informatie vormt de bron voor heling.

_MDK0225-63

Inhoud

Vanaf de eerste minuut neemt spiritueel therapeut Dominicus je op inspirerende wijze mee in de praktijk van het zuiver waarnemen van aura’s. Verras jezelf door je eigen kunnen en de wonderlijke inzichten die je krijgt omdat je weer puur waarneemt. Je leert met je eigen ogen en handen op verrassende wijze aura’s te zien en te voelen. Daarvoor is het nodig dat er tijdens de workshop aandacht besteed wordt aan je ademhaling, een krachtige aarding en het ontspannen van je hoofd. Tegelijkertijd leert Dominicus de deelnemers op een bijzondere manier de technieken om anders te kijken en anders te voelen. Al snel daarna gaan de deelnemers actief bij elkaar hun aura’s leren voelen.

Programma

Concrete heling realiseren
Ongekend snel wordt tijdens de workshop de verbinding gemaakt met concrete heling. Met Dominicus als ‘meester’ wordt het aura voelen feitelijk vertaald naar helingstechnieken die zeer concreet tijdens de workshop worden toegepast. Door Dominicus maar ook door de deelnemers onderling. Feitelijke fysieke pijnen worden ter plekke geheeld.

Aura’s zien en een persoonlijke reading
Na de heling wordt er aandacht besteed aan het zuiver leren zien van aura’s. De ervaringstijd tijdens de workshop is tekort om alle aura’s waar te nemen. Maar zeker is dat je van elke deelnemer het meest krachtige auradeel al tijdens deze workshop letterlijk gaat zien.

De workshop wordt afgesloten met een korte persoonlijke reading door Dominicus van elke deelnemer. Een recente deelnemer schreef hierover: ‘Een inspirerende reading waarbij ik me afvroeg en nog steeds afvraag hoe Dominicus tot dat inzicht in mij is gekomen’.

Motivatie voor deelname
Voor de een is de workshop een middag uit, vol inspiratie, nieuwe inzichten en daarmee voeding voor persoonlijke ontwikkeling. Voor andere deelnemers een ‘proefmiddag’ om later in te stappen in de professionele 6-daagse Training tot aura practitioner. Voor Dominicus is de verspreiding van het bewust waarnemen van de aura de belangrijke drijfveer om de workshop aan te bieden. Bewust werken met de persoonlijke en unieke informatie van de aura mag wat hem betreft veel vaker gebruikt worden in deze snel veranderende wereld.

Investering

De investering voor deze workshop bedraagt €88,- p.p. Kom je met z’n tweeën, dan betaal je €77,-.

Data

TrainingStartdatumPlaatsInschrijven
Workshop Aura's zien en voelen07-07-2018Amsterdaminschrijven
Workshop Aura's zien en voelen01-09-2018Groningeninschrijven
Workshop Aura's zien en voelen08-09-2018Amsterdam inschrijven
Workshop Aura's zien en voelen03-11-2018Drachteninschrijven
Workshop Aura's zien en voelen11-11-2018Amsterdaminschrijven
Workshop Aura's zien en voelen18-11-2018Groningeninschrijven

Locatiegegevens

Onderstaande de adressen van de opleidingslocaties.

Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2
Amsterdam: Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183
Drachten: ’t Smelnehus, Moleneind 14

Als je met een groep mensen de workshop in jouw eigen omgeving wilt, neem dan gerust contact met ons op. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Monique


Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere workshop.  Het heeft een nieuwe wereld geopend! Ik heb zulke mooie en indrukwekkende ervaringen gekregen! Op school in de klas, als kleuters gevallen zijn en huilen help ik ze door de pijn weg te halen en de aura weer fris te vitaliseren. Daarna zie ik opluchting en verschijnt er een blije lach op het gezichtje. In de supermarkt kwam ik een vriend tegen waar ik aan vroeg waarom hij zo moeilijk liep. Hij vertelde dat hij verrekte van de rugpijn. Ik vroeg of ik de pijn weg mocht halen…. ’s avonds belde hij mij op of hij alsjeblieft langs mocht komen want het had zo’n verlichting gegeven. Met kerst kwam ik hem weer tegen en hij vertelde dat het hem echt geholpen had!

Bert


Wat een ervaring afgelopen zaterdag! Inmiddels weer enigszins bijgekomen, maar het was geweldig om zoveel te “zien”. De aura kunnen waarnemen was nieuw voor me. Indrukwekkend. Maar het was ook bijzonder en speciaal, omdat ik voor het eerst dat wat ik zie/zag durfde uit te spreken en dat dan nog wel in de groep. Reuze bedankt dat je me zo geholpen hebt om zo ver te komen.

Maurice


Wow, wat een levensveranderende workshop, ik voel al mijn energie weer stromen. Waarom leren we dit niet op school?

Aura's zien en voelen

Docenten

Dominicus Hettinga

Inspirator


Persoonlijk advies

Wil je weten of de workshop Aura’s zien en voelen bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek. Voel je welkom en trek aan de bel. Ook als je nieuwsgierig bent naar de workshop.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan advies omtrent een workshop of training. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.