Training Aura practitioner

Aura en chakra healing: Onze visie

Het doel van deze 6-daagse training is je kracht en passie als heler op diepgaande wijze leren kennen. Het is de visie en ervaring van Lightwave dat hiervoor groei naar een hoger bewustzijn nodig is.

_MDK9849-24

Inhoud

Aura en chakra healing: Maximale energetische afstemming
Deze door de KTNO geaccrediteerde training is te kenmerken als transformerend, concreet praktiserend, diepgaand en persoonlijk. Lightwave werk bewust met kleine groepen deelnemers zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Tijdens de training is er veel attentie voor ademhaling, een krachtige aarding en het ontspannen van je hoofd. De zes aaneengesloten dagen vormen de basis voor intense diepgang die we samen gaan bereiken.

We laten jou groeien naar een hoger bewustzijn door het creëren van diepgaand zelfinzicht en aanvaarding. In het hier en nu ga jij je eigen essentie ontdekken en leer jij je beperkende overtuigingen los te laten. Onze ruime ervaring in holistisch werken, waarbij tegelijkertijd gewerkt wordt op fysiek, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau, is daarbij van grote toegevoegde waarde. Je gaat tijdens de training op zoek naar jouw innerlijke kracht en passie. Het beste uit jezelf halen door steeds meer jezelf te worden waarmee je tijdens healings maximale energetische afstemming kunt realiseren met de ander.

Aura en chakra’s: De theorie en de praktijk
Hoofddocent en spiritueel therapeut Dominicus start met de uitleg van de werking van de aura en chakra’s en het afstemmen daarop. Tegelijkertijd leert hij de deelnemers op een bijzondere manier technieken om anders te kijken en anders te voelen. Er wordt veel geoefend om bedreven te worden. Er ligt vooral veel accent op het concreet ervaren en doorgronden van de aangeboden technieken. Inzichten en beklijving volgen op de vele concrete ervaringen. De deelnemers zelf vormen daarbij een belangrijk instrument om het geleerde bij elkaar uit te wisselen en te ontdekken.

Zodra de deelnemers van de groep voldoende ervaring hebben opgedaan ontstaat de volgende fase. Dominicus licht nauwgezet toe hoe vervolgens invloed kan worden uitgeoefend op de aura en chakra’s. Ook hierbij vindt er veel oefening plaats. De daadwerkelijke transformatie vindt plaats zodra jij die invloed omzet naar duidelijk voelbare en zichtbare veranderingen bij de ander. Al behoorlijk snel tijdens deze 6-daagse bereik je dit punt. Om daarna samen veel vlieguren te maken en steeds krachtiger te worden en op inspirerende wijze je eigen heelheid van je aura en chakra’s te bereiken.

Juist door de 6 aaneengesloten dagen op een vernieuwend hoger energieniveau te werken ga je ervaren dat je meesterschap verwerft.

Aura en chakra healing: Hoe klachten te behandelen
Je bereikt het volgende stadium van de training. Vanuit de heelheid van de aura en de chakra’s bij de deelnemers neemt Dominicus je mee in de leer hoe je een uitgebreid scala aan klachten kunt behandelen. Ook je eigen klachten of aandachtspunten worden in de groep geheeld. Er wordt ook aandacht besteed en gebruik gemaakt van natuurgeneeskundige elementen.

Om een volwaardig en krachtige aura en chakra practitioner te worden vindt Lightwave het belangrijk dat je tijdens de training ook met externe cliënten werkt. Je gaat dus 100% waarheidsgetrouw mensen healen die daadwerkelijk klachten hebben.

Certificaat aura en chakra practitioner
Deze 6-daagse Training Aura en chakra practitioner is geaccrediteerd door KTNO (Stichting Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) en erkend door de beroepsorganisaties BATC en LNVG. Dit betekent dat deze cursus ook gezien wordt als officiële bijscholing/nascholing.

Na voltooiing van de training ontvang je het certificaat aura en chakra practitioner. Dit betekent dat je officieel als aura en chakra practitioner aan de slag kunt gaan.

De trainingstijden zijn van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Ontmoetingsplek voor zingeving
Er is meer dan leren, ontwikkelen en ervaren bij Lightwave. Er is ook het samenzijn tijdens de zes dagen, als kleine hechte groep zonder afleiding van buitenaf met haar eigen groepsdynamica. De veilige en spirituele omgeving met volop aandacht en zorg voor het persoonlijk proces. De keukentafel waar verhalen die we leven uitgewisseld worden. Het wordt door de deelnemers ervaren als een bijzondere ontmoetingsplek voor zingeving met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping.

Neem contact met ons op
Deze 6-daagse Training Aura en chakra practitioner is intensief en inspirerend. We hebben geprobeerd je zo goed mogelijk te vertellen hoe de training eruit ziet en wat er gebeurd. Wil je nog meer gevoel ontwikkelen om te komen tot het besluit deel te nemen aan deze training? Daarvoor kun je deelnemen aan Workshop Aura’s zien en voelen of kun je contact met ons opnemen voor een persoonlijk gesprek. We ontmoeten je graag.

Programma

Onderwerpen die op hoofdlijnen aan bod komen zijn:

 • Leren om op een krachtige en zelfverzekerde wijze keuzes te maken. Hierdoor wordt inzicht verkregen in persoonlijke hogere levensdoelen;
 • Taalgebruik bij een aura- en chakra healing;
 • Het acuut behandelen van wonden en het versterken van het immuunsysteem;
 • Op krachtige wijze de intuïtie afstemmen op de behoeftes van de cliënt;
 • Zonder ego een hogere staat van bewustzijn bereiken, waardoor je vooruit in de tijd kunt kijken en het effect van jouw behandeling direct zichtbaar wordt;
 • Het schematisch vastleggen van de veranderingen in de aura en chakra’s;
 • Inzicht krijgen in de hulpvraag van de cliënt;
 • In korte tijd verminderen of doen oplossen van psychische, emotionele of fysieke klachten;
 • Verminderen en/of oplossen van pijn;
 • Het readen, healen en vitalisten van je eigen aura en dat van de ander;
 • Het werken met hypnose, universele, Fibonacci, zijns- en prana energie;
 • Het stapsgewijs vastleggen van de bevindingen voor, tijdens en na een aura- en chakra healing;
 • Het werken met het violette licht.

Investering

De investering voor deze training bedraagt €782 p.p. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een uitgebreid lespakket.

De opleiding is BTW vrij en  aftrekbaar van de belasting.

Data

TrainingStartdatumVervolgdataPlaatsInschrijven
6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner01-07-20191, 2, 3, 4, 5, 6 juli 2019Nijmegen (nog 3 plaatsen vrij)inschrijven
6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner15-07-201915, 16, 17, 18, 19, 20 juli 2019Amsterdam (nog 6 plaatsen vrij)inschrijven
6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner07-10-20197, 8, 9, 10, 11, 12 oktober 2019Groningen (nog 5 plaatsen vrij)inschrijven

Locatiegegevens

Onderstaande de adressen van de opleidingslocaties.

Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2
Amsterdam: Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183
Nijmegen: Centrum De Appel, Groesbeekseweg 428

Yvonne


Allereerst, dank je wel, voor wat je allemaal doet, je prachtige “werk”, mensen mogen aanraken, in hun kracht/licht zetten, en met alle “stappen”, wat daar tussenin zit, mensen daarin mag begeleiden. Het waren zes dagen training voor Aura en Chakra Practitioner, maar voor mij was het zoveel meer, wat niet in een enkele zin is te omschrijven of is samen te vatten, zo bijzonder als het is.

Katinka


Dank je wel Dominicus dat je met al je oprechtheid, deskundigheid, maar vooral pure liefde ons de hemel deed ont-dekken!

Desiree


Een geweldige training die op heel respectvolle en liefdevolle wijze werd gegeven. Dominicus heeft het vermogen om mensen te laten zien wie ze werkelijk zijn. Hij laat de mensen het licht in zichzelf ontdekken en dat is een prachtige gave.

Zandria


Wat ik allemaal heb meegemaakt en vooral heb ervaren kan ik bijna niet met woorden omschrijven. Mijn gevoel, mijn intuitie hebben mij gebracht tot iets wonderbaarlijks. Ik heb mijzelf (terug) gevonden in die zes dagen en het lijkt alsof ik eindelijk ben thuisgekomen, na zoveel jaren in dit leven (en misschien in voorgaande levens) gezocht te hebben.

Docenten

Dominicus Hettinga

Docent


Persoonlijk advies

Wil je weten of de 6-daagse Training Aura practitioner bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek. Voel je welkom en trek aan de bel.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan advies omtrent een workshop of training. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.