Cursus Signature cell healing

Signature cell healing is een moderne krachtige healing methode. De sterk groeiende belangstelling voor deze cursus komt doordat de methode op alle lagen van de mens kan worden ingezet om de onbalans (ziekte) te herstellen: De lichamelijke, emotionele, mentale en de spirituele laag. En omdat deze methode zich uitstekend laat combineren met werkvormen zoals massage, voetreflexologie en overige energetische werkvormen. Door toepassing van deze methode kan iedere professional extra betekenisvol zijn voor zijn of haar cliënt.

_MDK9851-25

Inhoud

De methode is in de wereld gebracht door Hawaiiaanse Kahu Fred Sterling. Een bijzonder en aansprekend voorbeeld van de werking van Signature cell healing is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen ervan uit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de werking van Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer de wereld rond om lezingen en seminars over deze helingmethode te verzorgen. Deze cursus van Lightwave is uniek omdat natuurgeneeskundig therapeut en hoofddocent Thea van Boven door Fred Sterling als enige in Nederland persoonlijk geschoold is en getraind om deze methode te mogen doceren.

Pijnappelklier en Signature cell healing
Centraal in deze healing methode staat de pijnappelklier: een hormoon orgaan dat zich in het hoofd bevindt en een cruciale rol vervult in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. Door met en via de pijnappelklier te werken met Signature cell healing wordt de pijnappelklier aangesproken in zijn bijzondere functie om zich te verbinden met de kosmos. Daarnaast wordt Goddelijk geheugen aangewakkerd waardoor de cellen zich uiterst nauwkeurig gaan herinneren wat hun oorspronkelijke functie is en zich hierin herstellen. Hierdoor ontstaat heling en balans en is jouw waarde voor je medemens of cliënt groot.

Ontmoetingsplek voor zingeving
Er is meer dan leren, ontwikkelen en ervaren bij Lightwave. Er is ook het samenzijn als kleine hechte groep zonder afleiding van buitenaf met haar eigen groepsdynamica. De veilige en spirituele omgeving met volop aandacht en zorg voor het persoonlijk proces. De keukentafel waar verhalen die we leven uitgewisseld worden. Het wordt door de deelnemers ervaren als een bijzondere ontmoetingsplek voor zingeving met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping.

Programma

Het programma Signature cell healing
Het programma van drie dagen is zo samengesteld dat de theorie en praktijk uit de eerste twee dagen op de derde dag op een bijzondere wijze wordt samengevoegd. Deze manier zorgt ervoor dat het tot een geheel komt dat borg staat voor de zeer concrete healingtoepassing in de praktijk.

Dag 1
Op deze dag ontvang je de theoretische kennis die nodig is om Signature cell healing in de praktijk toe te passen. Het menselijk lichaam met haar diverse systemen in relatie tot Signature cell healing staat deze dag centraal. Je leert de functies van de pijnappelklier kennen, op fysiek en spiritueel niveau. Tijdens deze dag verwerf je de relevante kennis voor de healingmethode over chakra’s en meridianen. De theorie is er ook op gericht je inzicht te geven in de tijd waarin we nu leven en de consequenties daarvan voor jouw persoonlijk leven.

Dag 2
Het is de dag van de praktijk waarop je op liefdevolle wijze naar het helingsproces van de ander leert te kijken. De theorie van dag 1 pas je op deze dag concreet toe in de praktijk. Op het programma staat ook het onderwerp Numerologie: De leer van spelen met cijfers en getallen als onderdeel van de helingsmethodiek.

Dag 3
De theorie en praktijk ervaringen van de eerste twee dagen worden op deze dag nauwkeurig  samengesmolten. Het geleerde komt tot een geheel. Je doorgrond en bundelt de stappen die noodzakelijk zijn om concrete heling bij de ander te realiseren.

Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat.

Signature cell healing als onderdeel van de Beroepsopleiding Essentie therapeut
De Signature cell healing methode maakt ook onderdeel uit van bet programma van de 3- of 4-jarige Beroepsopleiding Essentie therapeut. Je kunt als praktiserend therapeut of coach deelnemen of omdat je voelt dat dit een manier van werken is wat bij jou past.

De cursus is geaccrediteerd door de KTNO en geaccepteerd door de BATC, LNVG en als zodanig een officieel bijscholing.

Investering

De investering voor de 3-daagse cursus Signature cell healing bedraagt € 425,-.

Dit is inclusief koffie/thee, vegetarische lunches en reader.

Data

De cursus start iedere dag om 10.00 uur en kent een eindtijd van ongeveer 17.00 uur.

TrainingStartdatumVervolgdataPlaatsInschrijven
Cursus Signature Cell Healing05-04-20195, 6, 7 april 2019Groningeninschrijven

Locaties

Onderstaand het adres van de opleidingslocatie.

Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2

Harma


In april heb ik de cursus Signature Cell Healing bij trainingscentrum Lightwave mogen volgen. Deze cursus wordt met veel liefde, passie en vooral met veel kennis en wijsheid gegeven door Thea. Ik ben zeer onder de  indruk van deze healingsmethode. Het is voor mij life-changing. Deze methode van helen is zo krachtig en zo diepgaand en combineert alles wat ik tot nu toe heb mogen leren Dit klinkt natuurlijk prachtig en lees je overal.... life-changing….van die wonderverhalen, waarvan je denkt: ja dat zal wel. (Ik denk zelf soms ook nog wel: ja, dat zal wel.)Toch heel diep van binnen is dat vertrouwen er, het vertrouwen dat deze manier van helen veel verandering brengt in ieders bewustwordingsproces en genezingsproces. Ik raad je zeker aan om de Signature Cell healingsmethode te gaan leren, ook als je zelf niet van plan bent om healingen te geven. Het is namelijk een prachtig proces wat je aangaat met jezelf gedurende de cursusdagen en je ontvangt natuurlijk healingen van je medecursisten! Ik ben Thea heel dankbaar dat zij deze methode doceert.

Docenten

Thea Boven

Docent


Persoonlijk advies

Wil je weten of de cursus Signature cell healing bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek. Voel je welkom en trek aan de bel.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan advies omtrent een workshop of training. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.