Cursus Bewust spiritueel ontwaken

Neem afscheid van het leven dat een samenloop van omstandigheden is

Lightwave biedt jou een unieke ontwikkelomgeving waar intensief gewerkt wordt aan jouw persoonlijk kompas. Met het rotsvaste geloof dat leven vanuit een toevallige samenloop van omstandigheden niet gelukkig maakt hebben wij een plek gecreëerd. Een plek waar volwassen deelnemers gaandeweg diepgaand zelfinzicht verwerven. Deelname aan deze cursus betekent dat je bewust inhoud gaat geven aan een nieuw leven. Het is de weg naar binnen waarbij je leert op een krachtdadige wijze het leven te leiden zoals jij dat wenst.

Buddha's white

Inhoud

De tien principes tot spiritueel ontwaken

Tien principes, tien stappen, tien krachtige inzichten vormen het methodisch hart van de cursus. Door te werken, te leven en te handelen vanuit deze tien principes ontwaak je spiritueel, op een bewuste, krachtige en inzichtelijke manier. Spiritualiteit is geen houding of iets tijdelijks. Spiritualiteit is een diepgaand besef van je eigen ongekende mogelijkheden en potenties.

De bijzondere methode van tien principes en stappen maken dat je dagelijks op een juist praktische manier invulling geeft aan je spiritueel ontwakend bewustzijn. De methode en de verdieping tijdens de lessen maken dat het geen handeling wordt maar een natuurlijke levenswijze.

De tien principes zijn: Waarheid – Vertrouwen – Passie – Helderheid – Communicatie – Afronding – Intentie – Meditatie – Slaapstaat programmering – Masterminding.

Bewustwording om spiritueel te ontwaken

In een periode van twaalf weken krijg je diepgaand inzicht in en ga je begrijpen waarom jouw leven verloopt zoals het verloopt. Je wordt je bewust van vaak onbewuste keuzes die je maakt. Deze keuzes spelen zich vaak af op het gebied van relaties, vriendschappen en de manier waarop je communiceert. Maar ook beïnvloed het duidelijk je meningsvorming en je taken en rollen in het leven worden er door bepaald. Zelfs je beroepskeuze vind vaak plaats op grond van deze onbewuste keuzes. Bewustwording op deze terreinen verrijkt je leven en helpt jou een richting te gaan die jij werkelijk verkiest.

Waarschijnlijk is er al een bepaalde behoefte aan verandering omdat jij je oriënteert op deze cursus. Het proces van bewust spiritueel ontwaken zal die behoefte alleen maar versterken, dat is onze beleving met de deelnemers in de afgelopen jaren. Hoofddocent Thea Boven is zeer ervaren en vakbekwaam in de holistische manier van werken om het hoofd los te laten en mensen naar hun gevoel te brengen. Om van daaruit jezelf in volle bewustzijn te bewegen in de juiste richting van verandering.

Door meer en meer bewuste keuzes te maken zal jij een enorme innerlijke verrijking en verdieping gaan ervaren. Het volgen van het proces van de tien principes maakt dat je begrip krijgt, het levert je een vorm van zuivere helderheid, het zorgt voor bewustwording, zelfvertrouwen en zelfsturing. Diepe verborgen krachten komen naar de oppervlakte. Zelfwaardering wordt een dagelijks fenomeen en dankbaarheid en blijdschap een dagelijkse beleving. Vanuit deze tien stappen kun je op krachtdadige wijze het leven leiden wat je wenst. Je bent je bewust wie je bent en wat je met je leven kunt en wilt.

Het samenzijn wordt door de deelnemers ervaren als een zeer bijzonder met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping.

Programma

Samen spiritueel ontwaken
Elke deelnemer beleeft zijn of haar eigen weg tijdens de twaalf weken. De veilige en spirituele omgeving van Lightwave met volop aandacht en zorg voor het persoonlijk proces vormt daarbij de basis. De hechte groep is daarnaast van grote betekenis. Tijdens de bijeenkomsten is er veel ruimte voor het delen van ervaringen. Juist het delen van de persoonlijke processen biedt elke deelnemer de mogelijkheid om vanuit herkenning tot groei te komen. Waar nodig helpt Thea de deelnemers met nieuwe inzichten en biedt ze helderheid.

Na het delen van de ervaringen komt tijdens de les een nieuw thema van de tien principes aan de orde. Het thema wordt uitgediept en gerelateerd aan het dagelijks leven. Daarna ga je er zelfstandig mee aan de slag op basis van huiswerkopdrachten. Nee, niet bedoeld om kennis in je hoofd te stampen maar om inzicht te krijgen in je eigen processen en je eigen handelen in je dagelijks leven. Al heel snel krijg je vat op de materie en kun je de opgedane wijsheid omzetten in een bewuste wijze van leven, waarin je dagelijks als spiritueel wezen tot bloei komt.

Het samenzijn wordt door de deelnemers ervaren als een bijzonder met een ongekend waardevolle intensiteit en verdieping.

Investering

Je investering in deze bijzondere en levensveranderende cursus is € 395,-.
Dit is inclusief koffie/thee en reader.

Data

TrainingStartdatumVervolgdataPlaatsInschrijven
Cursus Bewust Spiritueel Ontwaken11-09-201811, 25 september 2018
9, 23 oktober 2018
6, 20 november 2018
4 december 2018
15, 29 januari 2019
12, 26 februari 2019
12 maart 2019

Groningeninschrijven

Locatiegegevens

Onderstaand het adres van de opleidingslocatie.

Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2

Marita


‘Je eigen werkelijkheid creëren’, zoals dat zo vaak wordt genoemd…… Ik dacht dat ik wist hoe dat kon. Ik had er al veel over gelezen. Maar neen, volgens  deze cursus blijkt dat niet zo eenvoudig. We werden uitgenodigd om, als noodzakelijke basishouding, naar onze waarheid te gaan, vanuit ons hart en daarover in helderheid te communiceren. Met onszelf en de ander, alle dagen van ons leven. We werden gevraagd alles in onze dagen met liefde te doen. En als dat niet meer lukt, niet meer blijkt te kunnen, dan … loslaten … er afscheid van nemen … een nieuwe weg inslaan. Daarvoor spraken we onze intentie uit en leerden we hoe we deze iedere dag of vaker neer konden zetten.  Uiteindelijk resulteerden die activiteiten in de Mastermind, waarvoor groepjes werden gevormd. Deze benadering vraagt een behoorlijke confrontatie met jezelf in het eerlijk kijken naar je leven, je werk, je relaties, ….. , zonder angst. Dat vraagt openheid, ook naar elkaar in de groep. Je moet jezelf (een beetje) binnenste buiten keren en bloot geven. En als dat niet goed lukt weet Thea dat wel uit te lokken met haar heldere vragen en veel respect. De 10 principes geven een, voor de meeste deelnemers, heel nieuwe kijk op het bestaan en op wie wij, mens, in werkelijkheid zijn. Binnen dat concept zijn de 10 principes zo helder en sluiten als een bus. Daarnaar leven geeft bevrijding. Ook heb ik gemerkt hoe in de loop van de periode van de cursus de door mij uitgesproken intentie steeds meer vorm kreeg, op een voor mij fantastische manier. En ik heb ook wat idealen m.b.t. mijzelf (in gedrag) kunnen loslaten. Met 2 andere cursisten zet ik nog steeds de Masterminds voort, omdat we merken dat het werkt. Ook omdat een van ons ontdekte: ‘dit zijn gesprekken die ik met niemand anders kan voeren’. Wij, mensen,  kunnen m.b.v. de 10 principes van bewust creëren inderdaad ons leven creëren!

Susan


Ik heb wel ontzettend veel gehad aan de cursus en heb veel van mijzelf geleerd. Vooral wat mijn valkuilen zijn. Eigenlijk weet je ze wel, en met deze cursus werd ik weer duidelijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben blij met de handvatten die ik gekregen heb tijdens de cursus en ik gebruik ze nog steeds. Het heeft me zeker dichter bij mijzelf gebracht en de bepaalde angsten bij mij weg genomen. Daarom zijn ze er nog wel eens hoor, alleen heb ik nu geleerd hoe je ze aan kan pakken en dat is een groot gewin. Bedankt voor de spiegeling en dat wat je mij gegeven hebt. Je hebt mij geinspireerd samen met de zusters van de tien principes. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf mocht en mag zijn en dat ik mijzelf weer kan zien als een waardevol persoon met alles wat daarbij hoort.

Docenten

Thea Boven

Docent


Persoonlijk advies

Wil je weten of de cursus Bewust spiritueel ontwaken bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek. Voel je welkom en trek aan de bel. Ook als je nieuwsgierig bent naar de workshop.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan advies omtrent een workshop of training. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.