OPLEIDINGEN

Workshops en Cursussen

Lightwave biedt diverse workshops en cursussen, waaronder 1-daagse workshops zoals de workshop ‘Aura’s zien en voelen’, 1-of meerdaagse workshops zoals de workshop ‘Mandala’s tekenen’ en een 6-daagse training tot Aura Practitioner.

6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner

Deze 6-daagse training wordt gegeven in Amsterdam en Groningen.

Wil jij ontdekken hoe je beter en diepgaander inzicht kunt krijgen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s, waardoor je meer verbinding zult ervaren met de cliënt?

Wil je alle facetten van de aura & chakra’s ontdekken zodat jouw sessies als Aura & Chakra Practitioner krachtiger worden en een beter resultaat hebben?

Workshop Aura’s zien en voelen

Workshop door Dominicus, op verschillende locaties in Nederland.

De natuur gaf ons alles wat we nodig hebben om aura’s te zien. Maar weten we nog hoe we onze zintuigen moeten gebruiken om aura’s te kunnen zien?

Aura

Een aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat ons lichaam omhult. Lijkt het je niet prachtig je eigen aura en dat van de mensen om je heen te kunnen waarnemen en de betekenis er van te kennen?

Tijdens deze workshop zal Dominicus je leren een aura met eigen ogen en handen waar te nemen.

Workshop De kracht van manifestatie

Wat wil je bereiken in je leven? Veel mensen weten het wel maar doen het niet. Durf je los te maken van oude overtuigingen en stap in een nieuw leven waar alles mogelijk is. Dit gaat veel verder dan The Secret, dit gaat om jou.

Dominicus en Thea zijn kanjers in het manifesteren. Zij vragen jaarlijkse hun inkomen met het manifesteren, maar ook hebben zij elkaar gevraagd en hun werk en hun gezondheid worden bepaald door gebruik te maken van de kracht van manifesteren.

Workshop Mandala’s tekenen

In deze wel zeer inspirerende workshop leer ik je stap voor stap hoe je een mandala maakt met  een thema als bijvoorbeeld: ‘Flower of Life’, chakra mandala of een numerologische mandala.

De Flower of Life is vol heilige geometrie en het grondpatroon waar al het leven uit voortgekomen is. Het is een scheppend patroon. Dat maakt dat als je iets in je leven vorm wilt geven, iets wilt manifesteren, het tekenen van een mandala met de Flower of Life dit hele proces enorm ondersteunt. Door zijn eindeloosheid kun je alle vormen tekenen die jij wenst.

De 10 Principes van Bewust Creëren

Klinkt het niet erg aantrekkelijk om de regie over je eigen leven te hebben, om dát te bereiken waar je hart naar uit gaat?

Dat kan. Met behulp van de 10 principes van bewust creëren wordt je stap voor stap eigen gemaakt met je scheppend vermogen. Als Goddelijk wezen zijn we in staat om ons eigen leven zo te creëren zoals we willen, niet alleen door positief te denken, maar door verschillende technieken te gebruiken, zowel individueel als in samenwerking met anderen, zodat je dat weet te bereiken waar je hart ligt.

Cursus Signature Cell Healing

In deze unieke drie-daagse cursus leer je een krachtige heling methode afgestemd op deze tijd.

Een tijd waarbij het werken met de pijnappelklier meer en meer in de belangstelling staat en noodzakelijk is voor afstemming op het ontvangen van de nieuwe energieën. Dit is een heling methodiek waarbij hoofdzakelijk met en vanuit de pijnappelklier wordt gewerkt. Tegelijkertijd is deze methode zó liefdevol dat het op iedereen toegepast kan worden, ook op jonge kinderen. Lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele onbalans worden door deze manier van werken hersteld.

banner Lightwave Summer School

Lightwave Summer School

Summer School Bosnian Pyramids 2018

Welcome to Visoko, Bosnia-Herzegovina

There is a very special place in the former Yugoslavian country Bosnia-Herzegovina. This place is called Visoko, half an hour drive from the capital Sarajevo. What makes this place so special? There are pyramids. Not just small and insignificant pyramids. No, these pyramids are big. The pyramid of the Sun is the biggest in the world…