OPLEIDINGEN

Cursus Signature Cell Healing

In deze unieke drie-daagse cursus leer ik je een krachtige heling methode afgestemd op deze tijd.

Een tijd waarbij het werken met de pijnappelklier meer en meer in de belangstelling staat en noodzakelijk is voor afstemming op het ontvangen van de nieuwe energieën. Signature Cell HealingDit is een heling methodiek waarbij hoofdzakelijk met en vanuit de pijnappelklier wordt gewerkt. Tegelijkertijd is deze methode zó liefdevol dat het op iedereen toegepast kan worden, ook op jonge kinderen. Lichamelijke, emotionele, mentale of spirituele onbalans worden door deze manier van werken hersteld. Het bijzondere van deze methode is ook dat het uitstekend past in elke andere werkvorm. Of je nu masseert, voetreflexen behandeld, of ander energetisch werk verricht, je kunt het moeiteloos integreren. Deze behandelmethode is uniek in Nederland en heb ik rechtstreeks van Master Kirael en zijn medium Fred Sterling mogen ontvangen om nu door te geven aan jou.

Deze techniek is een prachtige aanvulling op de workshop: Aura´s zien en voelen. Na afloop van deze driedaagse ontvang je een certificaat. Tevens heb je prachtig gereedschap ontvangen waarbij je jezelf en anderen kunt bijstaan in persoonlijke groeiprocessen, ben je meer afgestemd op de nieuwe tijd en kun je meer en meer de nieuwe energie integreren in je leven.

Praktische informatie:

Wanneer:  De eerst volgende cursus is op 25, 26 en 27 mei 2018

Locatie:     Groningen

Tijd:          10.00 u. – 17.00 u.

Kosten:     € 425,- inclusief koffie / thee, vegetarische lunch en reader, afgelsoten met een certificaat.

Aanmelden:  info@theaboven.com, of via het inschrijfformulier.

 

Achtergrondinformatie Signature Cell Healing

Signature Cell Healing is een healingmethode van deze tijd. De signature cell is de ‘Gods’ cel. Daarmee wordt de eerste cel bedoeld die ontstaat na bevruchting. Zodra zaadcel en eicel elkaar hebben gevonden vindt bevruchting plaats en de allereerste cel is dan de Gods cel ofwel de ‘Meester’ cel genoemd. Deze cel wordt zo genoemd omdat deze cel in volledige staat van perfectie is en volledig in verbinding met de Goddelijke oorsprong. Het draagt het Goddelijk geheugen in zich. Uiteindelijk komen alle cellen hieruit voort en dat betekent dat alle cellen ook een Goddelijke blauwdruk met zich meedragen. Deze ‘Meester’ cel bevindt zich in de pijnappelklier, een klein hormoon orgaantje wat zich midden in het hoofd bevind en wat vandaag de dag een grote rol speelt in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. Door met en via de pijnappelklier te werken d.m.v. de Signature Cell Healing, wordt niet alleen de pijnappelklier aangesproken in zijn bijzondere functie zich te verbinden met de kosmos, maar ook het Goddelijk geheugen wordt aangewakkerd, waardoor de cellen zich weer gaan herinneren wat hun oorspronkelijke functie is en zich als zodanig ook gedragen. Hierdoor ontstaat balans en heling. Signature Cell Healing is een totale helingmethode. Dat betekent dat er op alle lagen van de mens wordt gewerkt. Op de fysieke laag, de emotionele laag, de mentale laag en ook de spirituele laag. Daarom kan Signature Cell Healing in alle gevallen van onbalans, wat we ook wel ziekte noemen, worden ingezet. Alle klachten kunnen worden behandeld met deze vriendelijke en zachte methode. Het is tevens geschikt voor elk individu en voor alle leeftijdsgroepen.

De methode is in de wereld gebracht door Kahu Fred Sterling. Kahu is het Hawaiiaanse woord voor ‘leraar’. Fred Sterling woont in Honolulu en is het medium voor Master Kirael. Master Kirael geeft zeer regelmatig spirituele informatie door, waar wij als mensen ons voordeel mee kunnen doen. Zo is de Signature Cell Healing ook door hem aangereikt via Kahu Fred Sterling. Samen hebben zij diverse boeken geschreven. Signature Cell Healing is een krachtige heling methode die zich zelf al meerdere keren heeft bewezen. Het meest aansprekende voorbeeld is het feit dat Fred Sterling in 2006 door een beroerte werd getroffen. Zodanig dat de artsen er vanuit gingen dat hij nooit meer zou kunnen lopen en nooit meer zou kunnen praten als gevolg van een eenzijdige verlamming. Dankzij de Signature Cell Healing reisde hij een jaar later weer rond de wereld en gaf seminars over deze helingmethode. Thea Boven is door Fred Sterling persoonlijk geschoold en getraind.