OPLEIDINGEN

Workshop Mandala tekenen

In deze wel zeer inspirerende workshop leer ik je stap voor stap hoe je een mandala maakt met  een thema als bijvoorbeeld: ‘Flower of Life’, chakra mandala of een numerologische mandala.

flower of life groen 09 001 (Small)2De Flower of Life is vol heilige geometrie en het grondpatroon waar al het leven uit voortgekomen is. Het is een scheppend patroon. Dat maakt dat als je iets in je leven vorm wilt geven, iets wilt manifesteren, het tekenen van een mandala met de Flower of Life dit hele proces enorm ondersteunt. Door zijn eindeloosheid kun je alle vormen tekenen die jij wenst.

Tijdens de workshop chakra tekenen staat telkens een chakra centraal wat je uit gaat werken in een voor jou helende mandala. Evenzo kun je een numerologische mandala tekenen, afgestemd op een getal, datum of andere cijfercombinatie, waarvan de energie terugkeert in de mandala.

Samen een dag kleuren, tekenen, creëren met als eindresultaat een schitterende mandala, door eigen hand gemaakt.

Het is niet alleen een creatief proces, doordat je met kleuren, symbolen en/of de vormen van de heilige geometrie werkt merk je dat er vele energieën vrijkomen, die je in je dagelijks leven weer tot steun kunnen zijn. Schenk jezelf dit mooie cadeau en zet weer een stap verder op je levenspad.

Wanneer:

13 en 14 januari 2018. Geboorte mandala

Waar:

centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2, Groningen. Start 11.00 u tot 17.00 u.

Kosten:

€ 170,- inclusief koffie, thee, lunches, tekenpapier

Zelf meenemen:

pen, potloden, passer, lineaal, gum.

Opgave en informatie:

info@theaboven.com  of 050-7370365, of via het inschrijfformulier.