OPLEIDINGEN

Cursus de 10 principes van bewust creëren

De 10 Principes van Bewust Creëren tenpmail

Klinkt het niet erg aantrekkelijk om de regie over je eigen leven te hebben, om dát te bereiken waar je hart naar uit gaat?

Dat kan. Met behulp van de 10 principes van bewust creëren wordt je stap voor stap eigen gemaakt met je scheppend vermogen. Als Goddelijk wezen zijn we in staat om ons eigen leven zo te creëren zoals we willen, niet alleen door positief te denken, maar door verschillende technieken te gebruiken, zowel individueel als in samenwerking met anderen, zodat je dat weet te bereiken waar je hart ligt. Of het nu om materiële of niet-materiële zaken gaat; je bent een bron van scheppende kracht. Deze 10 principes leiden je de weg naar die verborgen kracht en dan kun je alles uit het leven halen wat je wilt.

Wat kun je o.a. na deze cursus?

  • weten wat je wilt in je leven
  • een helder zicht hoe je daar kunt komen
  • je verbeterd elke relatie in je leven
  • je leert duidelijk te communiceren waardoor conflicten uitblijven
  • je bent meer in verbinding met je eigen kern
  • je kunt beter je rust bewaren in periodes van stress
  • je gezondheid gaat vooruit
  • er is meer rust en ontspanning in je dagelijks leven

 

Ik geef regelmatig deze cursus. In 12 lessen leer je dit hele scheppingsproces. Je zult ervaren dat je leven voor altijd anders is dan voor je de cursus begon en dat je een enorm stuk gereedschap hebt verworven waar je elke dag mee kunt werken en naar hartelust kunt creëren.

Het lesmateriaal wordt wekelijks aangereikt. Na afloop ontvang je een certificaat.

Lesdata: op dinsdagavond 2017: 19 september, 10 en 31 oktober, 21 november, 12 december, 9 en 30 januari 2018, 20 februari, 13 maart, 3 en 24 april, 15 mei.

Waar: Groningen, centrum Lightwave

Tijden: 19.30 – 22.00 u

Kosten: € 315,-

Aanmelding: via info@theaboven.com, of via het inschrijfformulier.

Ik heb wel ontzettend veel gehad aan de cursus en heb veel van mijzelf geleerd. Vooral wat mijn valkuilen zijn. Eigenlijk weet je ze wel, en met deze cursus werd ik weer duidelijk met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik ben blij met de handvatten die ik gekregen heb tijdens de cursus en ik gebruik ze nog steeds. Het heeft me zeker dichter bij mijzelf gebracht en de bepaalde angsten bij mij weg genomen. Daarom zijn ze er nog wel eens hoor, alleen heb ik nu geleerd hoe je ze aan kan pakken en dat is een groot gewin. Bedankt voor de spiegeling en dat wat je mij gegeven hebt. Je hebt mij geinspireerd samen met de zusters van de tien principes. Ik ben dankbaar dat ik mijzelf mocht en mag zijn en dat ik mijzelf weer kan zien als een waardevol persoon met alles wat daarbij hoort.

Susan

Cursiste