OPLEIDINGEN

Workshop Aura’s zien en voelen

Workshop door Dominicus, op verschillende locaties in Nederland.

De natuur gaf ons alles wat we nodig hebben om aura’s te zien. Maar weten we nog hoe we onze zintuigen moeten gebruiken om aura’s te kunnen zien?

Aura

Een aura is een veelkleurig, etherisch energieveld dat ons lichaam omhult. Lijkt het je niet prachtig je eigen aura en dat van de mensen om je heen te kunnen waarnemen en de betekenis er van te kennen?

workshop auras zien en voelenTijdens de workshop Aura’s zien en voelen zal Dominicus je leren een aura met eigen ogen en handen waar te nemen.

Zodra je daar wat bedreven in raakt, zul je merken dat je inzicht krijgt in belangrijke aspecten van het leven en zo antwoord kunt krijgen op onbeantwoorde levensvragen.

Ook zal Dominicus jou het morfogenetische veld laten ervaren.

Laat je verrassen door je eigen kunnen en de wonderlijke inzichten die je krijgt nu je (weer) puur kunt waarnemen.

Je zult verbaasd staan van de rijkdom in je innerlijk, je nog niet ontplooide talenten, je verborgen waardevolle eigenschappen en je zelfhelend vermogen.

Herontdek jezelf en waartoe je allemaal in staat bent. Tijdens deze workshop wordt een veelvoud aan technieken gebruikt, zodat de cursist ook ten aanzien van de opgedane input veel inspiratie zal opdoen.

De workshop wordt afgesloten met een persoonlijke reading.

Dominicus zij visie is dat het bewust waarnemen van de aura verspreid dient te worden.  “Het mag vaker gebruikt worden in deze steeds sneller veranderende wereld. Zeker in het onderwijs, het bedrijfsleven, in de gezondheidszorg en vooral in je privéleven en in het bijzonder in relaties is het van belang om vaker met de informatie van de aura te werken.”

Tijdens de workshop Aura’s zien en voelen ervaar je:

  • De rust, kracht en inzicht in jezelf, zodat je met meer vertrouwen in het leven staat.
  • Jouw eigen potenties, die ook door anderen herkend zullen worden.
  • Het voelen en zien van Aura’s, waardoor je met meer plezier naar je werk gaat.
  • Welke impact dit heeft op jou
  • Hoe wijs jij van nature bent
  • Hoe gemakkelijk jij met levensveranderende processen kunt omgaan.

Leer waartoe jij in staat bent!

Wow, wat een levensveranderende workshop, ik voel al mijn energie weer stromen. Waarom leren we dit niet op school???
Maurice Brands

 

Wanneer:

za 14 april 2018
Drachten
Smelnehus, Moleneind 14

zo 15 april 2018
Amsterdam
Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183

za 19 mei 2018
Groningen
Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2

 

Tijd: van 12.00 tot 17.00 uur
Kosten: € 88 inclusief  koffie en thee. Schrijf je in met z’n tweeën, dan betaal je  € 77 per persoon!

 

Aanmelden voor de workshop “Aura’s zien en voelen” :

via info@lightwave.nl  of  bel  050-7370365. Je kunt ook gebruik maken van het inschrijfformulier.

Na aanmelding ontvang je verdere informatie over de workshop.

Neem je liever een krachtige stap, dan kun je er ook voor kiezen om je op te geven voor de 6-daagse Training tot Aura en Chakra Practitioner, waarna je direct als Practitioner aan de slag kunt!

Tevens verzorgen we op diverse locaties de individuele activatie van de Pijnappelklier. Kijk hier voor bij: Pijnappelklieractivatie.

Als je graag op de hoogte blijft van deze levensveranderende workshop, stuur dan je e-mailadres naar  info@lightwave.nl , zodat je op de hoogte wordt gehouden.

 

Reacties van deelnemers:

 

Beste Dominicus,

Wat een ervaring afgelopen zaterdag! Inmiddels weer enigszins bijgekomen, maar het was geweldig om zoveel te “zien”. De aura kunnen waarnemen was nieuw voor me. Indrukwekkend. Maar het was ook bijzonder en speciaal, omdat ik voor het eerst dat wat ik zie/zag durfde uit te spreken en dat dan nog wel in de groep. Reuze bedankt dat je me zo geholpen hebt om zo ver te komen.

Groeten,

Bert van Bijsteren

——————————————-

Beste Dominicus

Het is al weer wat weken geleden dat ik aanwezig was op de Aura Zien en Voelen workshop in Delft. Vond het een bijzondere dag met vooral ook jouw rustige en duidelijke uitleg. Ben er nu bijna dagelijks mee bezig en het is zo mooi om te ontdekken dat je steeds meer aura’s kan zien en voelen.

Hartelijk dank !! met warme

groet,Willemien

————————————————–

Beste Dominicus

Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere workshop.  Het heeft een nieuwe wereld geopend! Ik heb zulke mooie en indrukwekkende ervaringen gekregen! Op school in de klas, als kleuters gevallen zijn en huilen help ik ze door de pijn weg te halen en de aura weer fris te vitaliseren. Daarna zie ik opluchting en verschijnt er een blije lach op het gezichtje. In de supermarkt kwam ik een vriend tegen waar ik aan vroeg waarom hij zo moeilijk liep. Hij vertelde dat hij verrekte van de rugpijn. Ik vroeg of ik de pijn weg mocht halen…. ’s avonds belde hij mij op of hij alsjeblieft langs mocht komen want het had zo’n verlichting gegeven. Met kerst kwam ik hem weer tegen en hij vertelde dat het hem echt geholpen had!

Ik was zo verbaasd!

Lieve groeten van Monique

————————————————

De workshop Aura lezen en voelen in augustus heb ik ervaren als heel bijzonder en heel leerzaam. Het gezelschap was heel divers qua leeftijd, de jongste 21 jaar, de oudste 80 jaar. De energie was enorm ontspannend en goed. Daardoor was het zien van elkaars aura heel bijzonder. Het voelen was echter nog intenser, werkelijk indrukwekkend. Dominicus heeft mijn eigen aura in balans gebracht en laten voelen, wat heftig was maar bijzonder mooi. De balans in mijn aura heeft mij veel energie, kracht en vrolijkheid opgeleverd. De reading die Dominicus mij gaf heeft me enorm goed gedaan, een bevestiging waar ik zeker mee verder kan. Het was een hele bijzondere en leerzame ervaring, ik kan het iedereen aanraden.

Dank je hiervoor Dominicus.

Harte groet Edith Snijder – Coach

——————————————————-

Ik ben vorige week naar “Aura’s zien en voelen”geweest en het was echt een superleuke workshop! Dominicus doet het goed!

Yvonne Pecht

—————————————————

In maart heb ik de workshop aura’s zien en voelen bij Dominicus gevolgd in Centrum de Appel in Nijmegen.

Wat ben ik blij dat ik het gedaan heb. Centrum de Appel is sowieso een mooi centrum en dan ook nog een dergelijke workshop. Het hele gebeuren duurde van 11 uur ’s morgens tot een uur of 5 ’s middags, tussendoor ook nog een heerlijke lunch. De groep bestond denk ik uit ongeveer 10 personen en iedereen kreeg volop aandacht in een veilige sfeer. We  gingen weer huiswaarts met allemaal blije energie.

Toegeven, ik was van te voren sceptisch,  zoiets kan ook een zweverig stroperig iets worden. Maar niks niet daar zorgt Dominicus wel voor!

Een aanrader voor iedereen om deze ervaring jezelf of een ander cadeau te geven. Het werkt namelijk door. In mei is ga ik daarom ook meedoen aan een workshop mandala’s tekenen, deze workshop wordt gegeven door Dominicus zijn vrouw Thea.

Els Vrieswijk-Stellingwerf

————————————–

Beste Dominicus,

Nogmaals bedankt voor de inspirerende workshop!

Het was een zeer vruchtbare dag voor mij en heb precies gekregen wat ik nodig had.

Danny

——————————————

Beste Dominicus,

Na de deelname aan de workshop aura’s zien en voelen, ben ik volop aan het oefenen. Ik zie steeds vaker iets en dan voel ik me zo rijk! Ik vond het een hele bijzondere dag in Joure en denk ook vooral veel terug aan de reading die jij me aan het einde meegaf.

Hartelijke groet, Ria

——————————————-

Dominicus

Heb heel druk geoefend met aura’s en tot mijn stomme verbazing heb ik thuis ook al 2 avonden veel kleuren gezien. Een daar ben ik heel erg blij mee. Geeft een heel rustig gevoel en ik sta ook veel steviger op de grond. Dit wou ik toch even met je delen omdat ik er vanuit ging dat het niet voor mij zou zijn weggelegd, maar zo zie je maar weer, is alles mogelijk als je er in gelooft. Nog bedankt voor alles wat ik zaterdag van je heb mogen leren, je bent een fijne leermeester.

freonlike groetnis Aleida

—————————————————-

Lieve Dominicus,

Ik wil je bedanken voor een fijne ervaring tijdens de workshop Aura’s zien en voelen. Ook wil ik je bedanken voor je liefdevolle begeleiding. De sfeer was vrij en warm en ik heb dan ook bijzonder genoten van deze lieve groep mensen en van alle aura’s die ik heb mogen zien en voelen. Jouw open, warme en liefdevolle manier van doen gaf mij de ruimte en zekerheid om actief deel te nemen en met een gerust hart te kunnen ervaren. Deze dag maakt de stap naar spirituele ontwikkeling nog gemakkelijker. En daarvoor ben ik dankbaar. Een absolute aanrader voor iedereen, als was het maar voor een fijne dag samen.

Bedankt!

Harte Groet, Melissa

—————————————————

Mijn ervaring van de workshop Aura’s zien en voelen.

Ik heb een nieuwsgierigheid maar ook een bepaalde onwennigheid, met energiewerk. Die gene heeft misschien wel te maken met het oordelende wat ik heb meegekregen, komend uit een gereformeerd gezin. Het was voor mij erg fijn dat Dominicus een bepaalde rust en vertrouwen uitstraald “wetend” waar hij over praat. Dat brengt mij ook meer bij mezelf. Vanuit rust bij mezelf ervaren wat de oefeningen mij doen. De workshop bouwde zich op met oefeningen om anders te leren zien. Even niet alleen focussen op het tastbare materiele zoals we dat dagelijks vaak doen maar ook voorbij/buiten die grenzen. Hierbij had ik een aantal hele nieuwe (visuele) ervaringen. Dit deed mij erg goed omdat ik graag “tastbare” resultaten boek. De nieuwsgierigheid in mij wint het toch weer. (gelukkig maar) Groet Roelien

——————————————————-

Hallo Dominicus,

Ook al is het alweer een paar week geleden graag wil ik je nog bedanken voor de mooie workshop “Aura’s zien en voelen”. Wat mij vooral opviel was jouw passie, jouw gedrevenheid waardoor iedereen volledig meegaat of opgaat in je duidelijke verhaal en er een heel warme open sfeer ontstaat waarin op de één of andere manier alle deelnemers een bepaalde verbondenheid voelen zodat er ruimte ontstaat om ervaringen met elkaar te delen. Ik ben dan ook van mening dat door deze workshops het Lichtnet rond de aarde steeds meer vorm zal krijgen en vele ‘oude’ zielen zich steeds meer verenigen en bekrachtigd worden in het uitzenden van het Licht. Na mijn eerste ontmoeting met jou en Thea op de beurs in Steenwijk had ik al een goed gevoel overgehouden vandaar dat ik dan ook graag aan deze cursus wilde deelnemen.

Bedankt en een big hugTheo

——————————————–

In januari heb ik de workshop Aura’s zien en voelen gevolgd bij Dominicus Hettinga in het Smelnehûs in Drachten. Ik heb ervan genoten! Heel helder wist Dominicus de groep stap voor stap door de dag en de oefeningen te leiden. Ik had het gevoel dat ik voldoende tijd kreeg om de oefeningen die we kregen te doen en was verrast van het resultaat. Ik heb werkelijk aura’s mogen zien, maar bij mij lag het accent heel duidelijk op het voelen. Belangrijk was om je verwachtingen van de dag los te laten, de dag te ervaren zoals het is. Gezien de reacties van de groep aan het eind van de dag gaf dat inderdaad het meeste resultaat. We hebben mogen werken in een fijne groep mensen, de lunch was een aanrader en de theorie werd lekker op tijd afgewisseld door het doen. Aan het eind van de dag kregen we zelfs nog een certificaat met een persoonlijke reading van Dominicus zelf. Dank je wel Dominicus, voor die prachtige dag en mijn ervaringen, ik ga ze zeker weten gebruiken in mijn eigen praktijk.

In Licht en Liefde, Anita Speelman Coach/Therapeut

———————————————–

Hallo Dominicus,

Afgelopen zaterdag was ik bij je workshop “aura’s zien en voelen” in Drachten. Ik was zeer verrast dat zo’n grote groep lieve mensen bijeen gekomen was om deze dag mee te maken. En ondanks de grote groep was er een open en veilige sfeer. Nu, bijna een week later, voelt het voor mij, behalve dat de dag een enorme bekrachtiging van mijn zelfvertrouwen was en is (op vele fronten), ook als een bekrachtiging van mijn kinderdroom; communiceren en werken met/via energie. Het kan! En ik vind het geweldig. Ik heb enorm genoten en vond met name het “kammen” van een aura erg leuk om te doen. Deze dag is ook een bevestiging voor mij dat ik nu echt wat met dit deel van mijn leven mag en kan gaan doen, op wat voor manier dan ook.

Dank je wel. Saskia

————————————————

Hallo Dominicus,

je workshop heeft flink wat met mij gedaan. Ik voel mij veel energieker en meer openstaan voor de buitenwereld. Zelfs mensen rondom mij is het opgevallen dat ik mij anders gedraag dan vóór de workshop. Meer open en eindelijk kwetsbaar. Ik denk zelf dat ik op de goede weg ben, alleen heb Ik een beetje het gevoel dat ik het licht heb zien weerkaatsen vanaf het topje van de ijsberg en ben dus hongeriger geworden naar verdere groei en ontwikkeling. Ik besef nu dat de manier waarop ik geraakt ben tijdens jouw workshop enerzijds te maken heeft met de interesse, het geleerde en de informatie en anderzijds met de goeie, serene en spirituële, sfeer die je weet te creëren. Waardoor ik mij meer open kon stellen voor wat er gebeurde.

Dank je wel daarvoor.

In Lak’ech Dolf

——————————————–

Beste Dominicus, In Groningen heb ik, samen met mijn man, de workshop “Aura’s zien en Aura’s voelen” mogen beleven. Een bijzondere dag! Ook bijzonder was de extra aandacht die Dominicus mij schonk. Al vaker, en deze keer wat langer, had ik behoorlijk last van mijn rechterschouder.Het belemmerde mij erg in mijn werk met gehandicapte jongeren. Ik was daarvoor onder behandeling, maar daar was niet veel vooruitgang. De techniek die jij op mijn schouder toepaste maakte dat ik de volgende dag al, en dat tot op heden, geen enkele last van die schouder meer heb. De vervolgafspraken met de manueel-therapeut kon ik direct afzeggen. Met enige terughoudendheid ging ik naar je workshop, maar daar heb jij mij weten te overtuigen van jouw bijzondere gaven!

Ik ben je erg dankbaar!

Met hartelijke groet, Loes.

————————————————

Hallo Dominicus.

Even een paar woordjes van mijn kant over jouw workshop. Ik vond het enorm spannend, maar de sfeer bij jullie was heerlijk en ik voelde mij gelijk thuis. De workshop aura’s zien en aura’s voelen vond ik heel speciaal, ten eerste omdat ik jou mocht zien in een enorme mooie paars lila aura heel special, mooi en bijzonder. Ten tweede wist ik niet dat je tijdens de workshop ook leert mensen te genezen, wat een bijzondere verrassing. Ik heb fibromialgie en had op dat moment erg veel last van mijn schouder en ik moet eerlijk zeggen dat ik nu bijna twee weken later nog steeds pijnvrij ben. Het is over! Ik kom zeker weer eens bij je langs, om me te laten inspireren.

Lieve groetjes Ada

———————————————–

Dag lieve Dominicus

Dank je wel dat ik via jou een diepere laag mocht ervaren, mocht zien en het zien en voelen met meer vertrouwen in praktijk mag brengen. Het was mooi om te zien hoe je zo vol van LIEFDE, ieder zijn eigen ervaring liet ont-dekken tijdens de workshop.  Wens je Goddelijke zegen en dat je alleen en met Thea nog vele mooie dingen mag uitdragen.

Warme harte groet, Dieuwke

———————————————–

 

Dank je wel Dominicus voor je geweldige workshop “Aura’s zien en voelen” in Amsterdam.

Ik had al eerder een 3-jarige reading-opleiding gevolgd bij het gerenommeerde Arthur Findlay College in Engeland. Maar de workshop van jou geeft mij vooral inzicht in het praktisch werken in en met de aura.

Dank je wel voor dit cadeau.

Gerard S.