OPLEIDINGEN

6-daagse Training tot Aura Practitioner

Deze 6-daagse training tot Aura & Chakra Practitioner wordt gegeven in Amsterdam,  Groningen en Nijmegen.

Wil jij ontdekken hoe je beter en diepgaander inzicht kunt krijgen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s, waardoor je meer verbinding zult ervaren met de cliënt?

 

Wil je alle facetten van de aura & chakra’s ontdekken zodat jouw sessies als Aura & Chakra Practitioner krachtiger worden en een beter resultaat hebben?

Wil jij je onontdekte innerlijke talenten meer en meer doen onthullen, waardoor je je eigen levenspad zult gaan ontdekken?

Wil jij als Aura & Chakra Practitioner anderen professioneel helpen met  hun klachten, waardoor jij als healer veel cliënten aantrekt?

Wil jij vol passie op een hoger bewustzijnsniveau werken?

Wil je ontdekken hoe je je eigen belemmeringen en oude patronen kunt oplossen, waardoor je meer en meer jezelf durft te zijn?
Dan is deze training Aura  Practitioner iets voor jou!

Deze advanced Training gaat jou een sterk fundament geven om een krachtige Healer te zijn. Na deze 6 daagse kun jij je energetisch op iedereen afstemmen, waardoor het werken met de Aura & Chakra’s je steeds gemakkelijker afgaat.

Daarnaast is de groep klein (+/- 10 deelnemers), zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en daardoor als Aura & Chakra Practitioner sneller, gemakkelijker en eenvoudiger de technieken tot je kunt nemen.

Waar en wanneer is de 6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner: 

 

GRONINGEN  (nog 4  plaatsen vrij)
Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2
28, 29, 30, 31 mei 1, 2 juni 2018

 

NIJMEGEN  (nog 3 plaatsen vrij)
Centrum de Appel, Groesbeekseweg 428
18, 19, 20, 21, 22, 23 juni 2018

 

AMSTERDAM  (nog 6 plaatsen vrij)
Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183
23, 24, 25, 26, 27, 28 juli 2018

 

Tijden: van 10.30 uur tot 17.00 uur.

De kosten voor deze advanced training zijn €782 p.p.

Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een uitgebreid lespakket.

Je krijgt het certificaat Aura & Chakra Practitioner wanneer je de training met goed gevolg hebt afgerond. Dit betekent dat je dan als Aura & Chakra Practitioner direct aan de slag kunt gaan.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via info@lightwave.nl of 050-7370365, of via het inschrijfformulier.

Deze training is een KTNO-geaccrediteerde bijscholing.

logo KTNO

 

 

 

 

Reacties cliënten:

Beste Dominicus,

bijzonder was de extra aandacht die Dominicus mij schonk. Al heel lang had ik behoorlijk last van mijn rechterschouder. Het belemmerde mij erg in mijn werk met gehandicapte jongeren. Ik was daarvoor onder behandeling bij ondermeer een manueel-therapeut, maar daar was niet veel vooruitgang. De techniek die jij op mijn schouder toepaste maakte dat ik de volgende dag al, en dat tot op heden, geen enkele last van die schouder meer heb. De vervolgafspraken met de manueel-therapeut kon ik direct afzeggen. Je hebt me weten te overtuigen van jouw bijzondere gaven! Ik ben je erg dankbaar!

Met hartelijke groet, Loes.

Enkele jaren geleden ben ik geopereerd ivm kanker in mijn linkeronderbeen. Hierdoor raakte een zenuw beschadig waardoor ik dag en nacht veel pijn had. Ik ben in verschillende pijnpoli’s geweest om van de pijn af te komen. Niets hielp.

Als cliënt ben ik behandeld door een leerling Aura Practitioner, die mij 15 minuten behandelde op mijn pijnlijke plek. Na deze behandeling kon ik weer pijnvrij de deur uit.

Ik kan het niet geloven, maar na een half jaar ben ik nog steeds pijnvrij!

Kees

 

Vele jaren had ik last van scoliose en dit werd steeds erger. Ik ben hier meerdere keren voor behandeld door de reguliere zorg, maar het kwam steeds terug. Soms zo erg dat ik bijna niet kon liggen van de pijn in mijn rug.

Dominicus, jij hebt een half jaar geleden iets gedaan in mijn aura waardoor de klacht verdwenen is en mijn lichaam weer recht staat!  Ook ben ik weer in staat om schoenen te dragen mét hakjes, iets wat voorheen onmogelijk was.

Fien

workshop auras zien en voelen

Weet dat jij hiertoe ook in staat bent.  Als Aura & Chakra Practitioner kun je heel nauwkeurig de oorzaak vinden van een klacht, waarna je in staat bent om energetisch krachtig tot heling over te gaan.

Wat ga je ondermeer ontdekken in deze 6 daagse Training tot Aura Practitioner?

 • Hoe jij op een krachtige en zelfverzekerde manier keuzes gaat maken, waardoor je inzicht krijgt in je eigen persoonlijke hogere levensdoel.
 • Hoe je taal gebruikt bij een Aura en Chakra healing.
 • Hoe je acuut een wond kunt behandelen en het immuunsysteem kunt versterken.
 • Hoe jij je via je eigen krachtige intuïtie kunt afstemmen op de behoefte van de cliënt.
 • Hoe jij zonder ego een hogere staat van bewustzijn kunt bereiken, waardoor je vooruit in de tijd kunt kijken en het effect van jouw behandeling direct zichtbaar wordt.
 • Hoe jij op een eenvoudige wijze de veranderingen in Aura en Chakra’s schematisch kunt vastleggen.
 • Hoe jij op een bijzondere wijze inzicht krijgt in de hulpvraag van de cliënt, waardoor jij in korte tijd psychische, emotionele en fysieke klachten én pijn kunt verminderen of doen oplossen
 • Hoe jij je eigen Aura en Chakra’s en die van de ander kunt readen, healen en vitaliseren, zonder dat dit je energie kost.
 • Hoe jij tijdens een sessie krachtig werkt met hypnose-, universele-, Fibonacci-, zijns- en prana-energie.
 • Hoe jij stapsgewijs voor, tijdens en na de heling van de Aura- & Chakra’s je bevindingen in een dossier kunt weergeven.
 • Hoe jij met het violette vuur kunt werken.

Kun je het direct toepassen?

Já, al na het eerste blok zul je de basistechnieken toe kunnen passen op cliënten. Al in het eerste blok wordt er al met cliënten gewerkt, zodat je je kwaliteiten tijdens de training in praktijk kunt brengen. Na het tweede blok zul je merken dat jij vol vertrouwen als Aura & Chakra Practitioner aan het werk kunt.

Laat je verrassen door je eigen kwaliteiten en jouw wonderlijke wijze van krachtig werken als Aura & Chakra Practitioner.

Geniet van je nog nooit ontplooide rijke talenten.

Tijdens deze training wordt een veelvoud aan technieken gebruikt, zodat iedereen op meerdere levels veel inspiratie zal opdoen. Tevens zal er uitleg en advies worden verzorgt omtrent de regelgeving WKKGZ.

 

Reacties deelnemers

Wat ik allemaal heb meegemaakt en vooral heb ervaren kan ik bijna niet met woorden omschrijven. Mijn gevoel, mijn intuitie hebben mij gebracht tot iets wonderbaarlijks. Ik heb mijzelf (terug) gevonden in die zes dagen en het lijkt alsof ik eindelijk ben thuisgekomen, na zoveel jaren in dit leven (en misschien in voorgaande levens) gezocht te hebben.   Groet, Zandria

 

Een geweldige training die op heel respectvolle en liefdevolle wijze werd gegeven. Dominicus heeft het vermogen om mensen te laten zien wie ze werkelijk zijn. Hij laat de mensen het licht in zichzelf ontdekken en dat is een prachtige gave.

Desiree Wassenaar

 

Lieve Dominicus,

Door mijn keuze om mijn vaste baan in het onderwijs op te geven om mijn eigen massagepraktijk aan huis te beginnen is er voor mij een belangrijk bewustwordingsproces in gang gezet.

Het werken met mensen, het aanraken, geraakt worden, steeds meer uit mijn hoofd en in mijn gevoel bezig zijn maakt van mij een aandachtiger, liefdevoller mens.

En dan kom jij op het juiste moment op mijn pad om me nog verder te begeleiden in mijn persoonlijke groei en bewustwording. Om me te helpen nog meer te vertrouwen op mijn eigen intuïtie en mijn kracht. Om me te helpen her-inneren.

Dank je wel voor jouw prachtige en krachtige rol als inspirator/begeleider van onze groep. Ik heb iedereen op een bijzondere manier zien openen, zachter worden, twijfels opzij en in hun eigen kracht zien komen.

Ik ben je dankbaar dat ik daar bij mocht zijn en deel van uit mocht maken!

Julia

 

Dank je wel Dominicus dat je met al je oprechtheid, deskundigheid, maar vooral pure liefde ons de hemel deed ont-dekken!

Alle goeds voor jou en de jouwen, Katinka.

 

Dat een groep zo’n prachtige eenheid vormt kan natuurlijk alleen maar gebeuren wanneer er een basis is tot vertrouwen en openheid. Die sfeer weet jij te creëren.

Jij bent sterk in het luisteren, laat alles en iedereen in zijn waarde, geeft vooral positieve feedback, en vooral ook; jij leeft voor wat je vertelt/beweert, omdat je uitgaat van jouw eigen ervaringen. En die zijn altijd echt, dus waar.  En da’s mooi!

En je weet mensen over hun twijfels heen te geleiden, in vertrouwen op hun kunnen.

Wat gebeurde er veel in zo’n korte tijd!

Ja, het leven is magisch!

Harte groet, Marita

 

Ik heb net de zesdaagse afgerond voor de training tot aura –en chakrapractitioner en heb het gevoel dat ik mijn richting heb gevonden. Ik wilde graag een kapstok waarin ik mijn kwaliteiten kon ervaren en er wat mee doen. Tijdens de oriëntatiedag wist ik en voelde ik; “van deze man wil ik leren”!

Dominicus gaf me praktisch model en vele  tips en liet mij vooral ervaren wat mijn kwaliteiten waren en dat elk persoon hier uniek in is. Dit maakte dat ik op mezelf ging vertrouwen met mijn eigen persoon.

De kracht van Dominicus is dat hij mij, de ander bekrachtigd waardoor ik mijn weg na de training zelf kan uitstippelen. Ik voel me zekerder over mezelf en  durf de volgende stap te zetten: een praktijk.

Dominicus, hartelijk dank.

Johan

 

Lieve moedige & krachtige Dominicus

Ik ben en voel mij geheel en al onder de indruk,

beïndrukt,

meer mens,

meer ziel,

meer leven!

 

In dankbaarheid & Liefde

Hester

 

Dominicus heeft ons meegenomen op een 6-daagse reis, een prachtige reis door de wereld van de aura’s en chakra’s.

Op zijn eigen bijzondere wijze heeft hij laten zien en voelen dat we in staat zijn met aura’s en chakra’s te werken om heelheid te brengen in de mens.

Gedurende de lessen heeft hij ons op een subtiele manier geleid naar het practitionerschap.

Tijdens de training konden we al met cliënten werken en er gebeurde op energetisch niveau heel veel. Wijze lessen en meer inzicht in mezelf zijn cadeaus welke ik mocht ontvangen tijdens de training.

Ik vond het een onvergetelijke ervaring, echt een aanrader.

Henry Tuinstra (project manager)

 

Uit nieuwsgierigheid en interesse nam ik deel aan de workshop ‘aura’s zien en voelen’ en toen al wist ik dat de zesdaagse training het vervolg ging zijn.
Na weken, maanden en misschien zelfs jaren van ‘dolen’, werd mijn missie al na de eerste dag van de zesdaagse duidelijk.
Bijzondere processen worden vanaf dag één door Dominicus in werking gezet en doorlopen. Er komt zoveel meer aan de orde dan de punten die op de site worden genoemd. Voor iedere deelnemer is ontzettend veel aandacht, en het is bijzonder de individuele processen in groepsverband te mogen ervaren.
Ik heb de trainingsdagen als zeer intensief, en heel bijzonder ervaren.
Sylvia

 

Lieve Dominicus,
Allereerst, dank je wel, voor wat je allemaal doet, je prachtige “werk”, mensen mogen aanraken, in hun kracht/licht zetten, en met alle “stappen”, wat daar tussenin zit, mensen daarin mag begeleiden.
Het waren zes dagen training voor Aura en Chakra Practitioner, maar voor mij was het zoveel meer, wat niet in een enkele zin is te omschrijven of is samen te vatten, zo bijzonder als het is.

Het voelt alsof ik, na de training, opnieuw ben begonnen met m’n leven. Ik moest ook eerst bijkomen, en kan nog steeds ontroerd zijn, van wat er allemaal is gebeurd.
Nogmaals heel erg bedankt

Harte groet,

Yvonne Drent

 

‘Nog steeds sprakeloos…, wat een bijzondere onvergetelijke ervaring. Het is een cadeau voor lichaam en ziel.’
Dominicus, ontzettend bedankt dat ik deel heb mogen nemen aan deze prachtige reis.

Liefs Monica

 

En het prachtige is: iedereen kan het op zijn / haar manier, om zo in hartsverbinding een ander te healen.

Na de training voel ik mij een stuk krachtiger en zekerder in mijzelf.

Het waren 6 zeer waardevolle dagen.

Alie Koster

 

Ik liep al 14 jaar met rugklachten rond en heb inmiddels 3 operaties ondergaan en vele therapieën gevolgd. Mijn lichaam stond scheef, ik leefde als een hoogbejaarde dame, lag ’s middags op bed, omdat ik kapot en doodmoe was van de pijn. Mijn energielevel was dan ook zeer laag.

Ik had mij aangemeld om cliënt te zijn bij de 6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner en werd door een student behandeld.

’s Avonds voelde ik me supergoed, had energie voor 10 en wilde van alles doen.

Nu, een paar maanden later staat mijn lichaam heerlijk recht en is de pijn zo goed als verdwenen.

Ik ben zo blij met het resultaat van de behandeling.

Henny.

6-daagse training tot aura practitioner prac3 prac6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voorwaarden van deze training zijn op te vragen via info@lightwave.nl.