OPLEIDINGEN

Thea

thea's pics personal 021Thea Boven

Van oorsprong ben ik Natuurgeneeskundig therapeut. In 1989 ben ik begonnen met mijn praktijk. Door de jaren heen heb ik mij verder ontwikkeld en gespecialiseerd. Als eerste specialisatie was daar de voetreflexologie. Daarna volgde energetische massage en al snel kwamen er meer en meer technieken en disciplines bij. Homeopathie in relatie tot voetreflexologie, Tenen lezen, Egyptian Healing, opleiding tot Bachbloesem- en Aroma therapeut om maar een paar te noemen. De laatste jaren heb ik vooral in de VS opleidingen gedaan en werkervaring opgebouwd. Nieuwe specialisaties; medische massage, Signature Cell Healing en de Inverse Wave therapie.

Nu na ruim dertig jaar therapeutschap is het tijd om alle kennis en ervaring door te geven. Dit heeft vanaf 2012 vorm gekregen in de geaccrediteerde HBO opleiding tot Essentie therapeut. Veel kennis en technieken die ik zelf in de loop van mijn jarenlange ervaring heb opgebouwd zijn verwerkt in de opleiding.

Gezien de omvang van de opleiding en de intensiteit ervan geef ik alleen nog therapeutische sessies aan de studenten in de vorm van leertherapie, supervisie en intervisie. En daar waar nodig het coachen van studenten.

Door mijn specialisatie in het werken met Spagyrische middelen, zullen de sessies die ik nog wel doe, gericht zijn op het werken met en het voorschrijven van Spagyrische middelen.

Je leest meer over de werking van deze prachtige essences op de pagina over Spagyriek. Wil jij jezelf helen d.m.v. deze essences, neem dan contact met mij op.