OPLEIDINGEN

Tarieven

Je kunt bij ons terecht voor de volgende behandelingen:tarieven

Behandelmethodes

Thea

Spagyrisch consult: € 85 per uur

Studenten consult: € 60 per uur

Dominicus

Aurareading: € 115 per reading

Transformatie Coaching: € 60 per uur

Voice Dialogue: € 60 per uur

Regressie & Reïncarnatie: € 60 per uur

Thea / Dominicus

Pijnappelklieractivatie: € 135 per sessie
Voor uitleg over Thea haar behandelmethodes verwijzen wij je graag door naar de bladzijde over Thea.
Voor uitleg over Dominicus zijn behandelmethodes verwijzen wij je graag door naar de bladzijde over Dominicus.

 

Bij het afzeggen of verzetten van de afspraak is het volgende van belang:
Zoek op tijd contact om een afspraak te verzetten. Anders houdt u een plek bezet en moet misschien iemand anders onnodig lang wachten. U kunt hiervoor het antwoordapparaat inspreken of een e-mail sturen. Hierbij is het tijdstip van inspreken of versturen van e-mail de norm. Indien een afspraak niet of niet tijdig (korter dan 24 uur van tevoren) wordt afgezegd, is de praktijk genoodzaakt het volledige consulttarief in rekening te brengen.

Regelmatig komt het voor dat Thea en Dominicus cliënten met hun tweeën behandelen.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Een cliënte reageerde als volgt:

Toen ik recentelijk een reading en healing zou krijgen van Dominicus en Thea wist ik niet precies wat ik kon verwachten. Maar welke verwachtingen ik ook had, deze werden volledig overtroffen. Ik kreeg antwoorden op vragen waar ik al zo lang mee worstel en boven alles kreeg ik een stuk hoop terug wat ik was kwijtgeraakt. Thea en Dominicus hebben ieder hun eigen bijzondere gaven maar samen zijn ze werkelijk uniek! Ik ben dankbaar dat deze mensen in mijn leven gekomen zijn.
MIRJAM

 

Zolang je animus/anima onbewust blijft, zul je anderen, vooral je partner, blijven lastigvallen met wensen, verlangens, claims en frustraties die voortkomen uit het feit dat je niet in het reine bent met je eigen andere helft. Als je echter het innerlijk huwelijk met je andere helft tot stand brengt, dan kun je in een grotere vrijheid, mildheid en Liefde met je partner of wie dan ook van het andere geslacht omgaan. Door deze verbinding van de tegendelen mannelijk en vrouwelijk open je de weg naar de geboorte van het goddelijke, ongerepte, pure, wijze kind in jou. Dat  kind  is een van de belangrijkste symbolen voor het Zelf.

Gelezen in: Spiritualiteit werkt in dromen, van Hein Stufkens