OPLEIDINGEN

Pijnappelklier activatie

Veel mensen hebben al kunnen genieten van deze activatie, telkens als die werd aangereikt en hebben de  verranderingen als welkom ervaren.

Activatie van de pijnappelklier geeft gelegenheid tot transformatie en bewustwording van alle aspecten van je Zijn; lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

medulla-pineal-activation

Het ondersteund, balanceert en ontwikkeld de energie die levensveranderend kan zijn; het vergroot persoonlijke groei en bewustwording. In de oude spirituele scholen kende men het eigenlijke belang van de pijnappelklier wel en men vond manieren om deze klier te ondersteunen in zijn rol bij de transformatie van bewustwording en spiritueel ontwaken. Nu is er een mogelijkheid om een activatie van de pijnappelklier te ontvangen en daarmee je ontwaken op het spirituele pad te vergroten. Als de Pijnappelklier eenmaal is geactiveerd, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden. Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie, het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen, je bewustwording vergroten en je DNA activeren. Als aanvulling op deze snelle uitbreiding van je bewustzijn, ondervinden veel mensen dat ze sneller tot een oplossing komen in thema’s als relatie, werk, gezondheid, financiën, etc.

pijnappelklier2Wat de pijnappelklier uniek maakt zijn de microscopische   bolletjes (“hersenzandkorrels”) in het zachte weefsel van de cellen; die kristallen bestaan uit o.a. silicium. Deze afzettingen, kristallen, veroorzaken een blauwig licht in de epifyse en activeren ons telepathisch vermogen.

De kristallen zijn als het ware een nieuwe antenne. Zij kunnen elektromagnetische frequenties  zenden en ontvangen; het zijn dezelfde kristallen die werden gebruikt in de originele kristalradio’s.  Wanneer de kristallen geactiveerd zijn kunnen mensen onderling meer telepathisch communiceren en ook het contact met je Hoger Zelf wordt erdoor verbeterd.

 

pijnappelklier3Het maakt je tevens meer bewust van je eigen multidimensionaliteit. In oudere tijden heeft de pijnappelklier gefunctioneerd als fysiek oog. Nu wordt het in verband gebracht met het derde oog, het 6 chakra en Descartes noemde het “de Zetel van de Ziel”. Als de pijnappelklier geactiveerd wordt en je leert er bewust mee om te gaan, is het effect merkbaar in je energie-balans, DNA, je persoonlijke groei, zelfver-trouwen en het geeft je een diepere verbin-ding met je hogere zelf dan ooit te voren.

 

 

 

Activatie.

De activatie die door ons aangeboden wordt is een energetische activatie die gebruik maakt van de kennis van de Gulden Snede. Het is een methode die ontworpen is om de pijnappelklier te activeren en op te laden met het cliënts eigen energieveld. Dit gebeurt via een plek op de ruggengraat, in de nek, wat een natuurlijke opening vormt en direct toegang verschaft tot de Medulla Oblongata. (Uit het Grieks vertaald: “de Mond van God”, dit is een onderdeel van de hersenstam, waar de pijnappelklier ligt).

De activatie vindt vervolgens plaats door een Licht activatie. Het Licht van de cliënt wordt direct gereflecteerd door een bewegingspatroon via de oogzenuw.

De informatiebron van deze activatie is een doorgegeven informatie en kennis afkomstig van De Group. (Meer informatie hierover en verschenen boeken vindt u op www.lightworker.com). Dit is tevens dezelfde informatiebron waartoe o.a. ook de Inverse Wave Therapie behoord.

pijnappelklier4Resultaten:

Een activatie kan van alles teweeg brengen.

Het kan levensveranderend zijn. We vragen je daarom na ongeveer 10 dagen te mailen hoe het met je gaat, of eerder als je vragen hebt.

Als de Pijnappelklier eenmaal is geactiveerd, zal dat ons leven in veel gebieden beïnvloeden.

 • Het zal helpen om je leven beter af te stemmen met je levensdoel en missie,
 • Het zal je mentale en emotionele transformatie ondersteunen,
 • Je bewustwording vergroten.
 • Je DNA activeren.

Als aanvulling op deze snelle uitbreiding van je bewustzijn, ondervinden veel mensen dat ze sneller tot een oplossing komen in thema’s als relatie, werk, gezondheid, financiën, etc.

 • Versnelt en verbetert het proces van innerlijke communicatie, in het begin kan het onwennig zijn en durf je daar misschien zelf nog niet helemaal op te vertrouwen.
 • Je hoort je innerlijke stem beter, het geeft een diepere en sterkere verbinding met je    Hogere Zelf.
 • Subtiele en specifieke vormen van telepathie kunnen geactiveerd worden.
 • Activatie geeft ook een Healing.
 • Verbeterd de spirituele verbinding, je ziet beter en helderder hoe je je eigen pad gaat.
 • Multidimensionele ervaringen kunnen worden geactiveerd.
 • Het geeft je een vooruitgang in de menselijke communicatie van de toekomst.
 • Het geeft een bemoediging, een bekrachtiging, het vergroot je  zelfvertrouwen.
 • Het effect is voelbaar in je energiebalans.

 

Hoe gaat de pijnappelklier activatie in zijn werk?

Als gecertificeerd Medulla Pineal Activation Facilitators mogen wij u deze activatie aanbieden. Na een kort introductiegesprek neemt u plaats in een zittende houding en kunnen wij met de voorbereidingen beginnen. Dit zijn een scala aan spierontspannende massagetechnieken die zich vooral concentreren rondom het hoofd- nek- en schouder gebied, gevolgd door energetische afstrijkingen waarna de eigenlijke activatie kan beginnen. De eigenlijke activatie vindt plaats dmv specifieke bewegingspatronen die we volgen terwijl we achter je rug staan. Hier bevindt zich de Medulla Oblongata, de plek die toegang verschaft tot de opening waar de pijnappelklier te bereiken is. Tenslotte nemen we plaats direct voor je en maak via een indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen de activatie compleet.

De activatieprocedure vindt op onderstaande locaties plaats, in een sessie van ongeveer 1 uur. De pijnappelklier hoeft maar één keer te worden geactiveerd.   Kosten: € 135,-

 

AMSTERDAM

15 april 2018

Centrum de Roos

P.C.Hooftstraat 183

 

NIJMEGEN

18 juni 2018

Centrum de Appel

Groesbeekseweg 418

 

AMSTERDAM

23 juli 2018

Centrum de Roos

P.C.Hooftstraat 183

 

Aanmelden voor de Pijnappelklieractivatie:

via info@lightwave.nl  of  bel  050-7370365, of gebruik het inschrijfformulier.

Na aanmelding ontvang je de bevestiging én het tijdstip van de Pijnappelklieractivatie.

 

Reacties van cliënten:

 

Dominicus bedankt voor de pijnappelklieractivatie. Ik voel me meer in balans en geniet van de intense rust. Ben heel dankbaar voor alles. Na het bevrijden van m’n vleugels, is ook ‘t pijnlijke gevoel tussen m’n schouderbladen verdwenen.

Bedankt hiervoor.

In licht en liefde Johan.

—————————————————————

Hallo Dominicus,

Ik wil je graag eerst vertellen dat ik onze ontmoeting en de pijnappelklier-activatie als bijzonder en erg plezierig heb ervaren. Wat mij het meest opvalt is dat het contact van en naar mensen meer open en natuurlijker verloopt. Ook wat vermeld op jullie site, dat doelen duidelijker zijn geworden en de energie hierin krachtiger is herken ik zeker. Over het algemeen voel ik me beter geaard, energieker en meer gefocust dus je behandeling was en is positief voor me, nogmaals mijn dank hiervoor!

Met vriendelijke groet, Carla

—————————————————————-

Dag Dominicus,

Hier nog even een berichtje van mij nav de pijnappelklier activatie. De hele dag liep ik met een BIG SMILE op mijn gezicht! Een blijheid, vanuit heel diep van binnen. Rust in het zijn, af en toe een lemniscaat “nodig”. Dat helpt dan ook echt de verbinding weer te voelen. De verbinding voel ik regelmatig in mijn lichaam, ook tijdens “aha momenten” als ik aan het behandelen ben. Mijn handen zijn altijd warm (reiki), maar nu GLOEIEN ze. Soms prikt het gewoon, maar bovenal voel ik mij gezegend en dankbaar….

Dankje, en tot ziens!

harte-groet, Michaela – Reiki Therapeut

—————————————————————–

Beste Dominicus

Even een mail van mij om te vertellen hoe ik de pijnappelklier activatie afgelopen week heb ervaren. Tijdens de activatie voelde ik van alles. Emoties, tranen, intens paars licht, ik voelde me vredig en ben blij dat het gebeurde. Ik merk nu dat ik meer opensta , dat ik veel meer doorkrijg, meer voel, beter contact kan maken met mijn eigen gevoel. Al met al veel beweging hier Dominicus. Beweging waar ik blij mee ben. Zoals mijn gevoel al aangaf, deze stap was de juiste voor me. Ik wil je bedanken voor de bijzondere sessie.

Het voelde fijn en vertrouwd.

Lieve groet, Helene.

—————————————————————–

Hallo Dominicus

Dank je wel voor de Pijnappelklieractivatie. Het eerste was dat ik met een “big smile” in de auto terugreed naar huis en die bleef maar zitten en was niet weg te branden. Thuis gekomen voelde ik op een gegeven moment een enorme kracht. Verder heb ik het idee dat ik veel rechter ben gaan staan en lopen en heb niet zoveel last meer van pijnlijke voeten. Ik heb ook mijn vroegere enthousiasme weer terug gekregen en kan intens genieten van de schoonheid van het landschap, dieren en mensenen ook heb ik het idee dat mijn vertrouwen sterker is geworden en ik ben wat afgevallen Het is dus vooral op lichamelijk gebied dat ik verbetering voel en me zelf veel meer sterker en fitter voel en minder pijntjes ervaar. De violette kleur die ik tijdens de activatie steeds waarnam zie ik ook vaker terug als ik een healing bij mezelf toepas en mijn eigen healingen voelen nu veel krachtiger en duren langer. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik de activatie heb gedaan en heb er vertrouwen in dat het steeds beter zal gaan.

Nogmaals heel erg bedankt, vind het een verrijking dat jij  op mijn pad bent gekomen.

Veel liefs en tot ziens F.