Dominicus Hettinga

“De mensen inspireren in wie ze werkelijk zijn” is mijn levensmotto.

Als spiritueel therapeut en docent probeer ik de mens te inspireren in zijn/haar ware aard. Ik begeleid de ander om oude overtuigingen en labels te laten oplossen waardoor er innerlijke kracht en magie ervaren wordt en het leven tot hogere dimensies komt.

Mijn doel is om de mens vanuit het ‘pure zelf’ zijn/haar innerlijke kracht te laten ervaren, waardoor energie op alle levels optimaal gaat stromen, zodat het leven weer energie oplevert, ipv. dat het leven energie kost. Voor velen is dit een helend en levensveranderend proces. En ja, ik moedig de studenten graag aan om al de geleerde technieken, zó te gebruiken, dat ze het op een unieke en krachtige manier in de wereld kunnen brengen.

Mijn 30 jaar ervaring in het reguliere bedrijfsleven, heeft mij er in 2007 toe gezet om ontslag te nemen, omdat er al lange tijd geen blijdschap en enthousiasme meer werd ervaren. Pas toen ik uit mijn comfortzone stapte en het lef had om mijn eigen ware zijn te leven, voelde ik wat dat werkelijk betekende. Hetzelfde gun ik ieder ander.

Sinds mijn transformatie heb ik het gevoel dat ik niet meer hoef te werken. Mijn werk kost mij geen energie meer, het geeft mij energie, waardoor iedere dag een dag van dankbaarheid is. En juist dít wil ik de ander meegeven.