Over Lightwave

Lightwave is opgericht en vormgegeven door Dominicus Hettinga en Thea Boven. Ze hebben elkaar gevonden in de liefde voor hun werk om de wereld mee te helpen in het grote proces van transformatie. Zij  ondersteunen daarbinnen mensen in hun proces van spiritueel ontwaken. Daarin vullen zij elkaar naadloos aan en zijn ze in staat vanuit zowel de mannelijke als ook de vrouwelijke energie te werken.

lightwave-1

Dominicus is een hbo-niveau geschoold en ervaren spiritueel therapeut. Hij beschikt over vele prachtige kwaliteiten om mensen te begeleiden in hun proces van ontwaken. Hij is een inspirator pur sang.

Thea is in 1986 gestart met haar praktijk voor Natuurgeneeskunde. Door de jaren heen heeft zij zich vooral  verdiept en ontwikkeld op energetisch vlak. Zij draagt een schat aan kennis en ervaring met zich mee. Haar grote drijfveer is mensen bewust te maken van dat wat er is. Met grote liefde en passie voor lichamelijke, emotionele en mentale processen.

De veranderende wereld vraagt een andere visie op gezondheid, welzijn, geluk en welbevinden. Mensen worden mondiger, kritischer en bewuster van de wereld om zich heen. Dat vraagt van individuen een vernieuwde, bewuste, persoonlijke en solide basis en grondhouding. Het vraagt zelfinzicht. Daarvoor begeleidt Lightwave mensen naar hun essentie. Zo ontstaat bewustwording. Door deze bewustwording ontstaat vrijheid. En in vrijheid is het mogelijk bewuste keuzes te maken om zo te leven vanuit het hart en visa versa.

Lightwave inspireert mensen in wie ze werkelijk zijn.