OPLEIDINGEN

Mandala’s

headertestmandala

Mandala’s getekend door Thea

Een helende mandala is een door mij getekende mandala in opdracht of als vrije uiting n.a.v. een thema, chakra, gebeurtenis of wat er zich ook maar aandient.

Deze mandala’s zijn erg persoonlijk en een reflectie van de opdrachtgever of de persoon voor wie de mandala is bedoeld.

Een mandala zit vol met symbolen en heilige geometrie. Krachtige vormen die het onderbewuste stimuleren bepaalde processen naar boven te laten komen. Elke kleur, vorm en beweging vertegenwoordigt een energie wat een helend effect heeft op lichaam, geest en ziel. Mediteren op een mandala ondersteunt helingsprocessen. Vaak maak ik gebruik van numerologie als uitgangspunt van de mandala. Alle mogelijke data kunnen gebruikt worden (geboorte -, trouw -, sterfdatum of welke datum ook van belang is.) Ook de maatvoering kan variëren.

Ik hoef de persoon (of personen) waarvoor de mandala is bedoeld niet te kennen. Enkele gegevens zijn voor mij voldoende om daar mee aan de slag te gaan. Door mij af te stemmen komt alle informatie binnen die verwerkt wordt in de mandala. Het is in feite gechannelde materie.  Ook op afstand, het maakt dus niet uit waar je woont, ik kan altijd een mandala tekenen, waar ook ter wereld. De gemaakte mandala wordt dan per post toegestuurd.   Ook is het mogelijk om onder mijn leiding zelf een mandala te tekenen. Neem contact op voor mogelijkheden, plaatsen en tijden van mandala workshops.