OPLEIDINGEN

Het bundelen van licht

 

Geliefde wezens van licht, wij komen tot jullie in deze rumoerige tijden. Tijden waarin er veel gebeurd, in jullie persoonlijke levens en in dat van velen om jullie heen, veraf en dichtbij. Wezens van licht, op dit moment wordt er veel van jullie gevraagd. Van jullie wordt gevraagd dat jullie in jezelf blijven geloven, dat jullie je lichtkrachten dragen en de wereld in laten schijnen en bovenal dat jullie blijven vertrouwen. De tijden van nu zijn rumoerig omdat velen rondom jullie de draad van hun leven zijn kwijt geraakt. Velen voelen geen verbinding meer met zichzelf en met hun omgeving en men voelt alsof men op een eindeloze zee aan het ronddobberen is. Dit boezem angst in en angst heeft een verlammende effect. De verkramping van angst leidt er toe dat men blijft zitten in een vacuüm en er niet uit durft te komen. Hopend in het vacuüm op betere tijden en tegelijkertijd vergetend dat die betere tijden zelf gecreëerd dienen te worden. Wij zijn hier om jullie nu, in deze tijden, licht aan te reiken waardoor jullie vertrouwen weer mag toenemen, vergroot en versterkt wordt, zodat jullie weer in beweging durven te komen en voorwaarts gaan.

Lichtkrachten

Wij willen jullie laten weten dat jullie allen zeer geliefd zijn, dat jullie zolang jullie hier op deze aardse planeet vertoeven, omringt worden door lichtkrachten die jullie ondersteunen en dragen, die jullie bemoedigen en aanmoedigen. Weet dat er zovele ongezien krachten aanwezig zijn waar jullie een beroep op mogen doen. Al wat je hoeft te doen is je af te stemmen en te vragen. Jullie allen zijn de dapperen onder ons geweest, die het durfden om naar de aarde te gaan in tijden van grote verandering. Jullie allen hebben het aangedurfd om naar voren te stappen en te zeggen:’ laat mij maar gaan’ , en zo zijn jullie hier. Al jullie lichtkrachten, wezens van licht, in aardse verschijning. En ja, soms raken ook jullie je eigen lichtspoor een beetje kwijt.

Vertrouwen

Wij zijn hier nu om jullie te helpen herinneren dat jullie nog altijd je eigen licht dragen, dat jullie nog altijd stralen en schijnen naar de ander, naar elkaar. Vertrouw op elkaars licht, vertrouw er op dat er vele lichtkrachten om je heen zijn die net als jij het aandurfde om naar de aarde te komen. Ver bindt je met de ander, al die andere lichtkrachten, en bundel jullie licht. Dit grote, krachtige licht zal de aarde beschijnen en al wat donker is laten verdwijnen. Wat jullie daarvoor nodig hebben is samenwerking, delen en verbinden. Vertrouwen dat je niet alleen bent hier op Moeder Aarde. Vertrouwen dat ook jou mede-licht-mens hier is om de aarde bij te staan in het grote transformatie proces. Bundel daarom jullie krachten lieve lichtbrengers, bundel jullie zo veel mogelijk. Samen komen jullie vele stappen verder. Samen voelen jullie je sterk.

Delen

Om je te bundelen dien je te spreken en te delen. Jullie dienen je licht te gaan delen en niet voor jezelf houden in de veronderstelling dat je alleen staat en de ander je niet zal begrijpen. Weet dat ook de ander een lichtkracht is, net als jij en door je licht te laten stralen herkent de ander jou en geef je de ander toestemming ook zijn of haar licht te laten stralen. Samen worden jullie het licht van een krachtige zaklantaarn in plaats van het licht van een klein en flakkerend vlammetje. Samen worden jullie gezien en samen trekken jullie nog meer licht aan en als einddoel zullen jullie alles zichtbaar maken wat gezien dient te worden hier op aarde. Waardoor al wat niet-licht is zal verdwijnen.

Steun

Nodig ons uit geliefde wezens van licht, roep ons, vraag ons en wij staan aan jullie zijde en moedigen jullie aan. Wij reiken jullie aan wat nodig is om deze taak te vervullen. Wij steunen jullie en beschijnen jullie met ons licht.

De Wijzen.