OPLEIDINGEN

Dominicus

Dominicus HettingaRegelmatig wordt mij de vraag gesteld hoe het komt dat ik mij meer en meer in de spirituele werksfeer begeef.

Meer dan dertig jaar heb ik voor een multinational gewerkt, waar ik genoot van de zekerheid van een vaste baan en een goed salaris. Mijn leven leek zeker en alles lag vast, terwijl het leven vol veranderingen zit.

Mijn besluit stond vast, ik nam ontslag, ging mij meer richten op mijn gevoelsleven en minder op het mentale. Ik ben vrij!

Vanuit mijn gevoelsleven kwam ik dichter mij mijn spirituele kracht, waardoor er bijzondere inzichten op mijn pad kwamen.

Na een bijzonder periode van transformatie waarin ik met diverse inspirerende readers en healers ben opgetrokken, heb ik mij gericht op de vierjarige Opleiding tot Spiritueel Therapeut.

Als docent en healer ondersteun en inspireer ik mensen in hun helings- en groeiproces, verzorg ik levensveranderende workshops in Nederland en verzorg samen met Thea de Beroepsopleiding tot Essentie Therapeut.

Mijn wens om de mens te inspireren in wie ze werkelijk zijn, is uitgekomen.

Als je aan bepaalde stukken van jezelf wilt werken, of meer inzicht in je levensmissie wenst, dan kun je een afspraak met me maken in onze praktijk in Groningen.

Je kunt me bereiken via info@lightwave.nl of 050-7370365

 

Je kunt bij mij terecht voor de volgende workshops en cursussen:

Je kunt bij mij  terecht voor de volgende consulten:

Tevens kun je bij me terecht voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over de Beroepsopleiding Essentie Therapeut.

 

Reactie van cliënten:

 

Hallo Dominicus,

Dank voor het audio-bestand. Maar vooral dankjewel voor je reading. Je hebt me een schop onder mijn achterwerk gegeven. Dankjewel !

Vriendelijke groet,

Alie

—————————————–

Beste Dominicus,

Dankjewel, ik denk dat ik van je aurareading iets heb gekregen waar ik precies op zoek naar was. Ik zocht een bevestiging van mijn gevoel van wie ik werkelijk ben en ik heb het bij jou ook gekregen. Je hebt dan op dit moment van mijn leven de belangrijke rol gespeeld. Ik durfde mijn gevoel niet helemaal te vertrouwen en nu doe ik dat wel. Na jou reading krijg ik nu twee nachten achter elkaar heldere dromen en gechannelde informatie. Ik heb jou advies gevolgd en ik schrijf deze daarna op. Het voelt voor mij goed om dat te doen.

Groet en liefde, Petra

——————————————-

Dominicus,

het volgende wou ik je nog even laten weten.

mijn rug is weer recht en ik voel geen pijn meer.

Bedankt voor je mooie werk.

Lara

———————————————–

Dominicus, Ik heb intens genoten van de aurareading afgelopen zaterdag en was onder de indruk van je woorden. Je vertelde exact hetzelfde als een paragnoste mij 2 maanden geleden heeft verteld………………..fijn om het weer bevestigd te krijgen.

Dank daarvoor.

Rianne

—————————————————

Dank je wel Dominicus,

je sessie heeft mijn leven veranderd en vooral je snelle hypnose-sessie vond ik ook heel bijzonder om mee te mogen maken en ik heb ook het idee dat het me al wel heeft geholpen bij bepaalde situaties, die voor mij erg moeilijk kunnen zijn.

Heel fijn, bedankt!

Lenie

——————————————————

Beste Dominicus ,

graag wil ik je berichten over hoe ik de reading en regressietherapie bij jou heb ervaren. Op het moment dat er van alles mis leek te gaan in mijn leven en geen goed zicht meer had over mijn situatie dacht ik, nu is het tijd om veranderingen aan te brengen in mijn leven, waarna ik bij jou ben terechtgekomen. Ik ben blij dat ik gegaan ben en het heeft mij veel inzicht en duidelijkheid gegeven hoe ik in het leven sta en waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. Jij levert vooral concrete handvaten die de cliënt kan vasthouden en waar je zeker wat mee kunt doen en dit is volgens mij ook de kracht van jou als Spiritueel Therapeut. Dominicus bedankt dat je mij geholpen hebt  om meer in mijn eigen kracht te gaan staan.

met een vriendelijke stralende groet ,

Michiel

——————————————————

Hai Dominicus,

Waar moet je in deze tijd naartoe als je iemand zoekt die echt de tijd voor je neemt? Iemand die zijn vak met passie uitoefent en er echt voor wil gaan om het beste uit de ander naar boven te halen. Voor mij was het echt even zoeken naar de juiste persoon. Iemand die niet steeds op de klok kijkt, je bestormt met allerlei vragen. Maar juist iemand die de rust zelf is. Fijn is dat. Je kan je verhaal kwijt en in mijn situatie ging het om wegwijs te worden met spiritualiteit. Iemand die je begrijpt (ervaringen of gedachten niet raar vindt) en je door middel van meditatie, praktijkgerichte oefeningen je weer in je kracht kan zetten. Ik vond het even heel lastig om mijn weg te vinden in deze wereld en de wereld van spiritualiteit en de eenheid hiervan. Gronden riep men altijd, maar hoe doe je dat? Ik zou zeggen ga eens naar Dominicus en dan leer je dat op jouw manier. Hij neemt als Spiritueel Therapeut de tijd, luistert echt, houdt niet vast aan strakke protocollen en toch weet hij je in enkele gesprekken op de juiste koers te zetten, in de juiste boot, zodat je weer vooruit komt op de soms ruige zee. Dominicus is iemand die erg zichzelf is en waarbij je echt gezien wordt.

Dank voor de ondersteuning en inzichten!

Lieve groet, Ilse de Rooij – Coach

—————————————————

Beste Dominicus,

De voice dialogue-sessie heeft me heel veel rust geboden bij het interview op de radio.  Het heeft me zeker geholpen.

Hartelijke groet Marco

——————————————————

Beste Dominicus,

Allereerst wil ik je bedanken voor je reading, los van het feit dat ik er ‘van slag’ van ben geweest heb ik er wel veel aan gehad. Ik vind dat je op een uiterst positieve manier met alles om gaat. En hoe je de nare dingen die ik in mijn leven moest ervaren, echt de positieve kant op draait. Dat is iets waar ik zelf nog wel eens problemen mee heb, maar waar ik zeker aan ga werken. Ik wil je in iedergeval bedanken voor je tijd en vooral je positiviteit die je ons beiden op die dag hebt gegeven. Wij staan nog steeds met ons mond vol tanden wat er die dag is gebeurd. Het heeft ons zeker iets goeds gebracht .Dominicus, je helpt mensen echt de positiviteit te ontdekken en te leren voelen die ze zelf kwijt zijn. Dat iemand dat kan is echt heel bijzonder. Ik kan maar 1 ding zeggen.

Ga zo door. (en nog bedankt voor je warme knuffel)

Liefs Hilde

——————————————————–

Hallo Dominicus,

Ik wil je bedanken voor de fantastische informatie die naar voren is gekomen door je reading. Dit is echt wat Lana nodig had en waar ze al zo lang op heeft zitten te wachten en waar ze uiteindelijk naar zocht. We zijn voor haar in het verleden bij meerdere paragnosten/mediums geweest maar niemand kon haar die informatie geven die jij haar gegeven heb. Maar ik heb ook hele mooie dingen van haar gehoord die ook betrekking hebben op Lana en mij samen die ik heel bijzonder vind en waar wij zeker wat mee gaan doen om verder te groeien naar waar wij eigenlijks voor bestemd zijn. Nogmaals bedankt voor deze fantastische reading.

Hartelijke groet, Stefan