Spagyriek behandeling

Spagyriek: Natuurlijke en holistische behandelmethode

Spagyriek komt van het Griekse woord ‘spagyros’ wat betekent: Ontleden en weer samenvoegen. Spagyriek is een natuurlijke en holistische behandelmethode gebaseerd op de alchemie. In de alchemie is men op zoek naar je ware zelf, je ware kern. Spagyrische middelen (essences) zijn daarbij essentieel omdat ze je helpen tot de ware kern te komen in je transformatieproces. Dit is een belangrijke stap in het proces van heelwording. Heelwording is je unieke verbinding weer aangaan met je eigen gouden kern.

_MDK9759-13

Inhoud

Spagyriek: De essences
De essences (plantaardig aftreksels) worden bereid uit heilzame planten. Bij de bereidingswijze wordt de essentie/kern van elk middel blootgelegd. Een zorgvuldig gekozen spagyrisch middel of combinatie van middelen helpt om bij jou de kern bloot te leggen. Daardoor ontstaat het noodzakelijke inzicht en wordt het zelf-genezend vermogen van jouw lichaam aangewakkerd en gestimuleerd om de uiteindelijk genezing mogelijk te maken.

Het spagyrisch consult
Een spagyrisch consult duurt gemiddeld 1,5 uur. Er vindt een gesprek plaats waarin grondig wordt ingegaan op jouw klachten en wat voor effect dit heeft op jouw dagelijks leven. De klachten kunnen fysiek zijn, emotioneel, psychisch of energetisch. Klachten zijn een proces waarin niet alleen het lichaam maar ook de geest en de ziel betrokken zijn. Zoals in het Frans wordt gezegd: ‘maladie’ (ziekte) ook wel: ‘mal-a-dite’: Het ongemak heeft iets te zeggen.

Samen stellen we een behandeltraject vast. De voor jou passende essence of combinatie van essences worden nauwgezet samengesteld door natuurgeneeskundig therapeut Thea Boven. Dit is voor elk persoon maatwerk. Op deze manier zijn we in staat een uniek essence te bewerkstelligen om een zo even uniek helingsproces bij jou op gang te brengen. Een recept hiervoor wordt uitgeschreven en doorgestuurd naar de Spagyriek apotheek. Ook ontvang je een toelichting over de werking van de middelen in relatie tot jouw helingstraject.

De essences worden in de gespecialiseerde Spagyriek Apotheek in Marum bereid en daarna verzonden. De middelen kunnen veilig worden ingenomen ook als je reguliere medicijnen gebruikt. Ook tijdens de zwangerschap, de periode van borstvoeding en kleine kinderen kunnen de essences veilig gebruiken.

Spagyriek: De afkomst
De firma Phylac Sachsen vervaardigt de enkelvoudige essences. Zij maken daarbij gebruik van biologisch verbouwde planten. Met moderne technologie worden de werkzame stoffen probleemloos aangetoond en dat alles op basis van de traditie van de alchemie. Een manier van werken die kwalitatieve hoogwaardige essences garandeert.

Wees welkom!

Thea Boven

Investering

De investering voor deze sessie bedraagt per keer €85,-.

Locatiegegevens

Onderstaand het adres van de opleidingslocatie.

Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2

Monique


Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere workshop.  Het heeft een nieuwe wereld geopend! Ik heb zulke mooie en indrukwekkende ervaringen gekregen! Op school in de klas, als kleuters gevallen zijn en huilen help ik ze door de pijn weg te halen en de aura weer fris te vitaliseren. Daarna zie ik opluchting en verschijnt er een blije lach op het gezichtje. In de supermarkt kwam ik een vriend tegen waar ik aan vroeg waarom hij zo moeilijk liep. Hij vertelde dat hij verrekte van de rugpijn. Ik vroeg of ik de pijn weg mocht halen…. ’s avonds belde hij mij op of hij alsjeblieft langs mocht komen want het had zo’n verlichting gegeven. Met kerst kwam ik hem weer tegen en hij vertelde dat het hem echt geholpen had!

Bert


Wat een ervaring afgelopen zaterdag! Inmiddels weer enigszins bijgekomen, maar het was geweldig om zoveel te “zien”. De aura kunnen waarnemen was nieuw voor me. Indrukwekkend. Maar het was ook bijzonder en speciaal, omdat ik voor het eerst dat wat ik zie/zag durfde uit te spreken en dat dan nog wel in de groep. Reuze bedankt dat je me zo geholpen hebt om zo ver te komen.

Maurice


Wow, wat een levensveranderende workshop, ik voel al mijn energie weer stromen. Waarom leren we dit niet op school?

Docenten

Thea Boven


Persoonlijk advies

Wil je weten of de Spagyriek behandeling bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek. Voel je welkom en trek aan de bel. Ook als je nieuwsgierig bent naar een workshop.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan advies omtrent een workshop of training. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.