Pijnappelklier activatie

In onze hersenen bevindt zich de pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd. Een bijzonder orgaantje. De pijnappelklier is een onderdeel van ons hormoonstelsel en heeft als zodanig een hormonale functie. Het regelt o.a. onze ritmes: dag-nacht ritme, seizoen ritme etc. Daarnaast is het een onderdeel van dat totale hormoonsysteem en heeft daarin net als alle andere hormoonklieren een belangrijke rol en het werkt met de andere hormoonklieren samen.

pineal-gland-57bf22583df78cc16e1df170

Inhoud

Naast de fysieke functies heeft de pijnappelklier nog andere functies. Feitelijk is het onze ‘derde oog’, ook wel onze voorhoofd chakra. Dit is het levensgebied van het waarnemen. Wat nemen we waar in onszelf? Wat nemen we waar in ons leven? Wat voor inzichten hebben we en hoe kunnen we ons verdiepen in ons eigen leven? Zomaar een aantal thema’s van dit levensgebied. Tegelijkertijd is het ook het centrum waarmee we ons verbinden met de kosmos. Het is eigenlijk onze antenne met de kosmos en met onszelf. Hier dienen we onszelf, onze ziel, uit te lijnen met de aarde en deze te gronden. Vooral in de tijd van nu, de tijd waarin we meer en meer wakker worden, is het van belang om de pijnappelklier maximaal te openen, zodat we met dit levensgebied ten volle kunnen werken. In sommige culturen wordt dit gebied ook de zetel van de ziel genoemd en dat is geheel toepasselijk.

Piëzo-elektrisch
Het bijzondere vandaag de dag is het gegeven dat er kwaliteiten in ontwikkeling zijn t.a.v. de pijnappelklier. Deze kwaliteiten worden ook wel piëzo-elektrisch vermogen genoemd. Dat betekent dat er kleine kristalletjes aan het groeien zijn op de pijnappelklier. Deze kleine kristalletjes zijn pure silicium. Silicium is bergkristal en bergkristal heeft het vermogen dat het energie kan geleiden en opslaan. Door dit vermogen zijn we nu in staat om vanuit de kosmos hogere frequenties te ontvangen, op te slaan en er mee werken. M.a.w. we kunnen meer vanuit de kosmos verstaan en begrijpen, met gevolg dat deze informatie toepasbaar is in ons dagelijks leven.

Activatie
Echter, in ons huidige maatschappij waarin we op diverse manieren worden blootgesteld aan vervuilende stoffen, (denk aan fluor in drinkwater, of andere medicijnresten) wordt de pijnappelklier vervuild en is daardoor minder in staat optimaal te functioneren. Een activatie van de pijnappelklier reinigt deze klier, waardoor er weer helderheid ontstaat en de mogelijkheid van maximale informatieopslag.

Telepatisch
Niet alleen kunnen we meer informatie vanuit de kosmos ontvangen na een geactiveerde pijnappelklier, we worden ook telepathisch. Het is eenvoudiger om ook de signalen van onze medemens op te pakken en te verstaan. We worden zo helder als kristal.

Daarnaast helpt het ons op krachtige wijze te verbinden met onze Hogere Zelf, dat deel wat non-stop in verbinding is met de kosmos en ons in ons aardse leven ondersteunt. Samenwerken met de Hogere Zelf vergemakkelijkt het leven aanzienlijk.

Programma

Wat kun je merken na een geactiveerde pijnappelklier:

 • verbeterde afstemming op je levensdoel en missie
 • ondersteuning van mentale en emotionele transformatie processen
 • vergroten van je bewustzijn
 • activeren van je DNA
 • snellere oplossingen in thema’s als werk, relaties, gezondheid en financiën
 • vergroot en vergemakkelijkt persoonlijke en spirituele ontwikkeling
 • betere uitlijning met jezelf en als gevolg daarvan meer zelfvertrouwen
 • krachtige verbinding met je Hogere Zelf
 • betere intuïtie
 • verbeterde ritmes in het leven
 • afstemming op de nieuwe tijd en in verbinding zijn met de nieuwe energie

Hoe gaat de pijnappelklier activatie in zijn werk?
Als gecertificeerd Medulla Pineal Activation Facilitators mogen wij je deze activatie aanbieden. Na een kort introductiegesprek neemt je plaats in een zittende houding en kunnen wij met de voorbereidingen beginnen. Dit zijn een scala aan spier-ontspannende massagetechnieken die zich vooral concentreren rondom het hoofd- nek- en schouder gebied, gevolgd door energetische afstrijkingen waarna de eigenlijke activatie kan beginnen. De eigenlijke activatie vindt plaats dmv specifieke bewegingspatronen die we volgen terwijl we achter je rug staan. Hier bevindt zich de Medulla Oblongata, de plek die toegang verschaft tot de opening waar de pijnappelklier te bereiken is. Tenslotte nemen we plaats direct voor je en via een indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen wordt de activatie compleet.

Investering

De investering voor de pijnappelklier activatie bedraagt€ 135,-.

De pijnappelklier hoeft maar één keer te worden geactiveerd.

Data

TrainingStartdatumPlaatsInschrijven
Pijnappelklieractivatie18-06-2018Nijmegeninschrijven
Pijnappelklieractivatie07-07-2018Amsterdaminschrijven
Pijnappelklieractivatie12-07-2018Groningeninschrijven
Pijnappelklieractivatie23-07-2018Amsterdaminschrijven
Pijnappelklieractivatie08-09-2018Amsterdaminschrijven
Pijnappelklieractivatie11-11-2018Amsterdaminschrijven

Locatiegegevens

De activatie-procedure vindt op diverse locaties plaats en uiteraard altijd in Groningen in ons centrum op afspraak. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Onderstaande de adressen van de opleidingslocaties.
Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2
Amsterdam: Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183
Nijmegen: Centrum De Appel, Groesbeekseweg 428

Monique


Ik ben erg dankbaar voor de bijzondere workshop.  Het heeft een nieuwe wereld geopend! Ik heb zulke mooie en indrukwekkende ervaringen gekregen! Op school in de klas, als kleuters gevallen zijn en huilen help ik ze door de pijn weg te halen en de aura weer fris te vitaliseren. Daarna zie ik opluchting en verschijnt er een blije lach op het gezichtje. In de supermarkt kwam ik een vriend tegen waar ik aan vroeg waarom hij zo moeilijk liep. Hij vertelde dat hij verrekte van de rugpijn. Ik vroeg of ik de pijn weg mocht halen…. ’s avonds belde hij mij op of hij alsjeblieft langs mocht komen want het had zo’n verlichting gegeven. Met kerst kwam ik hem weer tegen en hij vertelde dat het hem echt geholpen had!

Bert


Wat een ervaring afgelopen zaterdag! Inmiddels weer enigszins bijgekomen, maar het was geweldig om zoveel te “zien”. De aura kunnen waarnemen was nieuw voor me. Indrukwekkend. Maar het was ook bijzonder en speciaal, omdat ik voor het eerst dat wat ik zie/zag durfde uit te spreken en dat dan nog wel in de groep. Reuze bedankt dat je me zo geholpen hebt om zo ver te komen.

Maurice


Wow, wat een levensveranderende workshop, ik voel al mijn energie weer stromen. Waarom leren we dit niet op school?

Docenten

Dominicus Hettinga


Thea Boven


Persoonlijk advies

Wil je weten of de Pijnappelklier activatie bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan meer informatie. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.