Pijnappelklier activatie

In onze hersenen bevindt zich de pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd. Een bijzonder orgaantje. De pijnappelklier is een onderdeel van ons hormoonstelsel en heeft als zodanig een hormonale functie. Het regelt o.a. onze ritmes: dag-nacht ritme, seizoen ritme etc. Daarnaast is het een onderdeel van dat totale hormoonsysteem en heeft daarin net als alle andere hormoonklieren een belangrijke rol en het werkt met de andere hormoonklieren samen.

pineal-gland-57bf22583df78cc16e1df170

Inhoud

Naast de fysieke functies heeft de pijnappelklier nog andere functies. Feitelijk is het onze ‘derde oog’, ook wel onze voorhoofd chakra. Dit is het levensgebied van het waarnemen. Wat nemen we waar in onszelf? Wat nemen we waar in ons leven? Wat voor inzichten hebben we en hoe kunnen we ons verdiepen in ons eigen leven? Zomaar een aantal thema’s van dit levensgebied. Tegelijkertijd is het ook het centrum waarmee we ons verbinden met de kosmos. Het is eigenlijk onze antenne met de kosmos en met onszelf. Hier dienen we onszelf, onze ziel, uit te lijnen met de aarde en deze te gronden. Vooral in de tijd van nu, de tijd waarin we meer en meer wakker worden, is het van belang om de pijnappelklier maximaal te openen, zodat we met dit levensgebied ten volle kunnen werken. In sommige culturen wordt dit gebied ook de zetel van de ziel genoemd en dat is geheel toepasselijk.

Piëzo-elektrisch
Het bijzondere vandaag de dag is het gegeven dat er kwaliteiten in ontwikkeling zijn t.a.v. de pijnappelklier. Deze kwaliteiten worden ook wel piëzo-elektrisch vermogen genoemd. Dat betekent dat er kleine kristalletjes aan het groeien zijn op de pijnappelklier. Deze kleine kristalletjes zijn pure silicium. Silicium is bergkristal en bergkristal heeft het vermogen dat het energie kan geleiden en opslaan. Door dit vermogen zijn we nu in staat om vanuit de kosmos hogere frequenties te ontvangen, op te slaan en er mee werken. M.a.w. we kunnen meer vanuit de kosmos verstaan en begrijpen, met gevolg dat deze informatie toepasbaar is in ons dagelijks leven.

Activatie
Echter, in ons huidige maatschappij waarin we op diverse manieren worden blootgesteld aan vervuilende stoffen, (denk aan fluor in drinkwater, of andere medicijnresten) wordt de pijnappelklier vervuild en is daardoor minder in staat optimaal te functioneren. Een activatie van de pijnappelklier reinigt deze klier, waardoor er weer helderheid ontstaat en de mogelijkheid van maximale informatieopslag.

Telepatisch
Niet alleen kunnen we meer informatie vanuit de kosmos ontvangen na een geactiveerde pijnappelklier, we worden ook telepathisch. Het is eenvoudiger om ook de signalen van onze medemens op te pakken en te verstaan. We worden zo helder als kristal.

Daarnaast helpt het ons op krachtige wijze te verbinden met onze Hogere Zelf, dat deel wat non-stop in verbinding is met de kosmos en ons in ons aardse leven ondersteunt. Samenwerken met de Hogere Zelf vergemakkelijkt het leven aanzienlijk.

Programma

Wat kun je merken na een geactiveerde pijnappelklier:

 • verbeterde afstemming op je levensdoel en missie
 • ondersteuning van mentale en emotionele transformatie processen
 • vergroten van je bewustzijn
 • activeren van je DNA
 • snellere oplossingen in thema’s als werk, relaties, gezondheid en financiën
 • vergroot en vergemakkelijkt persoonlijke en spirituele ontwikkeling
 • betere uitlijning met jezelf en als gevolg daarvan meer zelfvertrouwen
 • krachtige verbinding met je Hogere Zelf
 • betere intuïtie
 • verbeterde ritmes in het leven
 • afstemming op de nieuwe tijd en in verbinding zijn met de nieuwe energie

Hoe gaat de pijnappelklier activatie in zijn werk?
Als gecertificeerd Medulla Pineal Activation Facilitators mogen wij je deze activatie aanbieden. Na een kort introductiegesprek neemt je plaats in een zittende houding en kunnen wij met de voorbereidingen beginnen. Dit zijn een scala aan spier-ontspannende massagetechnieken die zich vooral concentreren rondom het hoofd- nek- en schouder gebied, gevolgd door energetische afstrijkingen waarna de eigenlijke activatie kan beginnen. De eigenlijke activatie vindt plaats dmv specifieke bewegingspatronen die we volgen terwijl we achter je rug staan. Hier bevindt zich de Medulla Oblongata, de plek die toegang verschaft tot de opening waar de pijnappelklier te bereiken is. Tenslotte nemen we plaats direct voor je en via een indringend oogcontact en specifieke oogbewegingen wordt de activatie compleet.

Investering

De investering voor de pijnappelklier activatie bedraagt€ 135,-.

De pijnappelklier hoeft maar één keer te worden geactiveerd.

Data

TrainingStartdatumPlaatsInschrijven
Pijnappelklieractivatie28-05-2019Groningeninschrijven
Pijnappelklieractivatie25-06-2019Groningeninschrijven
Pijnappelklieractivatie01-07-2019Nijmegeninschrijven
Pijnappelklieractivatie10-09-2019Groningeninschrijven
Pijnappelklieractivatie29-10-2019Groningeninschrijven

Locatiegegevens

De activatie-procedure vindt op diverse locaties plaats en uiteraard altijd in Groningen in ons centrum op afspraak. Een sessie duurt ongeveer 1 uur.

Onderstaande de adressen van de opleidingslocaties.
Groningen: Centrum Lightwave, Schweitzerlaan 2
Amsterdam: Centrum De Roos, P.C.Hooftstraat 183
Nijmegen: Centrum De Appel, Groesbeekseweg 428


Al enige tijd had ik te maken met verlatingsangst en heel veel stress. Hierdoor ondervond ik veel problemen in de relaties die ik had. Op het Internet liep ik tegen de pijnappelklier activatie aan. Sinds de activatie maak ik me stukken minder snel druk. Mijn intuïtie werkt beter en ik kom steeds op juiste oplossingen om een gelukkiger leven te lijden. Ik voel me stukken lichter. Thea bedankt hiervoor.


Hier nog even een berichtje van mij nav de pijnappelklier activatie. De hele dag liep ik met een BIG SMILE op mijn gezicht! Een blijheid, vanuit heel diep van binnen. De verbinding voel ik regelmatig in mijn lichaam, ook tijdens "aha momenten" als ik zelf cliënten aan het behandelen ben. Mijn handen waren altijd warm (reiki), maar nu GLOEIEN ze. Soms prikt het gewoon, maar bovenal voel ik mij gezegend en dankbaar....


Even een mail van mij om te vertellen hoe ik de pijnappelklier activatie afgelopen week heb ervaren. Tijdens de activatie voelde ik van alles. Emoties, tranen, intens paars licht, ik voelde me vredig en ben blij dat het gebeurde. Ik merk nu dat ik meer opensta , dat ik veel meer doorkrijg, meer voel, beter contact kan maken met mijn eigen gevoel. Al met al veel beweging hier Dominicus. Beweging waar ik blij mee ben. Zoals mijn gevoel al aangaf, deze stap was de juiste voor me. Ik wil je bedanken voor de bijzondere sessie. Het voelde fijn en vertrouwd.


Ik wil je graag eerst vertellen dat ik onze ontmoeting en de pijnappelklier-activatie als bijzonder en erg plezierig heb ervaren. Wat mij het meest opvalt is dat het contact van en naar mensen meer open en natuurlijker verloopt. Ook wat vermeld op jullie site, dat doelen duidelijker zijn geworden en de energie hierin krachtiger is herken ik zeker. Over het algemeen voel ik me beter geaard, energieker en meer gefocust dus je behandeling was en is positief voor me, nogmaals mijn dank hiervoor!


Ik zou je na 10 dagen nog even mailen over mijn ervaringen sinds de pijnappelklieractivatie. Het eerste was dat ik met een "big smile" in de auto terugreed naar huis en die bleef maar zitten en was niet weg te branden. Thuis gekomen voelde ik op een gegeven moment een enorme kracht. Ik heb ook mijn vroegere enthousiasme weer terug gekregen en kan intens genieten van de schoonheid van het landschap, dieren en mensen en ook heb ik het idee dat mijn vertrouwen sterker is geworden én ik ben wat afgevallen Het is dus vooral op lichamelijk gebied dat ik verbetering voel en me zelf veel meer sterker en fitter voel en minder pijntjes ervaar. De violette kleur die ik tijdens de activatie steeds waarnam zie ik ook vaker terug als ik een healing bij mezelf toepas en mijn eigen healingen voelen nu veel krachtiger en duren langer. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik de activatie heb gedaan en heb er vertrouwen in dat het steeds beter zal gaan. Nogmaals heel erg bedankt, vind het een verrijking dat jij en Thea op mijn pad zijn gekomen.

Docenten

Dominicus Hettinga


Thea Boven


Persoonlijk advies

Wil je weten of de Pijnappelklier activatie bij jou past, kom geheel vrijblijvend langs voor een gesprek.

Laat zeker van je horen als je behoefte hebt aan meer informatie. We ontvangen je graag met een kopje koffie of thee.