OPLEIDINGEN

Programma 2e jaar

Het 2e jaar van de Beroepsopleiding Essentie Therapeut

Het tweede opleidingsjaar van deze Spirituele Beroepsopleiding Essentie Therapeut is vooral gericht op het ontvangen en het eigen maken van diverse behandeltechnieken. Je leert hoe je een anamnese gesprek gaat voeren, je leert de kracht van helende handen kennen via aurahealing en signature cell healing. Vakken die verder aan de orde komen zijn:

  • Aura reading
  • Focussen
  • Meridiaanleer
  • Pendelen
  • Voice Dialogue
  • Signature Cell Healing
  • Pijnappelklier activatie

Je oefent met je klasgenoten tijdens de les en thuis. Tevens leer je heel praktisch te werken met jouw ‘cliënten’ in je eigen omgeving. De lesblokken worden aan elkaar geweven door praktijkdagen. Gedurende de praktijkdagen wordt je praktisch getoetst op de geleerde techniek, waardoor je stap voor stap het leerjaar doorloopt en alle lesstof integreert.

In het tweede jaar krijg je voor het eerst een gastdocent. Bij aanvang van het lesjaar ontvang je de informatie hierover.

Bijkomende kosten: Leertherapie 2x. Het tarief is €60,- per uur.

Studieboeken: ± € 45,-

 

Het tweede lesjaar bestaat uit 5 lesweekenden.

Alle lessen worden in het weekend verzorgd. We beginnen op vrijdagmiddag 13.00 u en eindigen op zondagmiddag 17.00 u. Ook op de vrijdag- en zaterdagavond zijn er lessen.

 

Docent contacturen: 158

Zelfstudie uren: 155

Ook het tweede leerjaar wordt afgesloten met een theoretisch examen

Het zijn weer prachtige weekenden, waarin we veel praktische behandelmethoden aangeboden kregen. Ik werd enorm geïnspireerd en heb inmiddels al verschillende stappen gezet tot het starten van mijn eigen praktijk. Het eerste jaar was vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wat ervoor heeft gezorgd dat ik de volgende stap durf te zetten: kiezen voor mijzelf.

Op vele vragen krijg je antwoord. Of het nou praktisch is of spiritueel, het maakt niet uit. Je kunt enorm putten uit de ervaringen van Thea en Dominicus.

De persoonlijke ontwikkeling heeft er voor gezorgd dat ik ook keuzes in mijn leven durf te maken en te luisteren naar mijzelf, naar wat mijn hart wil en het vervolgens ook te doen! Ik geniet hier enorm van; elke dag een beetje meer, zo’n heerlijk gevoel.

Ik heb een bevestiging gekregen welk pad voor mij is bestemd en dat voelt goed!

Het leven is dynamisch en de opleiding sluit nauw aan bij de actuele ontwikkelingen op allerlei gebieden. De opleiding is niet statisch en dat vind ik het fijne aan deze opleiding. De tijd vliegt om tijdens de weekenden!

Dankbaar ben ik voor al mijn studiegenoten en natuurlijk Dominicus en Thea, voor wat ik tot nu toe heb mogen leren.

Liefs Ellen

Ellen

2e jaars studente Opleiding Essentie Therapeut